Fiúknak óvodába ballagásra szokás ballagási csokrot csináltatni?
Mióta lett szokás a csokor ovis ballagásra? Az tény, hogy a családban már régen nem volt (utoljára a 2000-es évek elején), de az biztos, hogy egy fagyizáson kívül nem volt nagyobb fenék kerítve a dolognak. Na jó, sima fagyi helyett lehet kehely volt, de ennyi.
Őszintén érdekelne, hogy kb. mikor lett az ovis ballagás akkora esemény, mint a középiskolai?
Nalunk pl annyival lesz extrább, hogy ballag, hogy míg a sima évzárón csak anya/apa volt ott eddig, úgy most a ballagáson a mama is ott lesz. Kap 2db ilyesmi csokrot. Majd bográcsozunk otthon egy jót, amit amugy is 2 hetente teszünk nyáron.
Nem értem, ezzel mi a probléma.
Vagy álljon ott egyedül csokor nélkül, mert "ez régen nem volt szokás"?!
Nekem mindegy, nem azért kérdeztem! Miért fájna nekem, ha a ti ovitokban ez a szokás? Csak rácsodálkoztam, hogy mióta van ez így, ennyi.
Nagyot változott ezek szerint a világ, és mivel nincs az ismeretségi körben éppen ekkora gyerek, lemaradtam róla! Megesik. Nem kell a torkomnak ugrani miatta.
Nem változott nagyot a világ.
Én 30 vagyok. Már az én ovis ballagásomon is kaptuk a rokonoktól a csokrot.
Nekem is lett családi buli tartva ovis ballagás után.
Pedig nem most volt.
25 és 20 évesek a tesóim, nekik is ugyan így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!