Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szalagavatóra milyen sminket...

Szalagavatóra milyen sminket szokás csináltatni?

Figyelt kérdés
Csak mert ez nekem kicsit új. Nem hiszem, hogy elmegyek külön sminkeshez. Hétköznap se szokok túlzásba esni, általában szemceruzát meg szempillaspirált használok csak, max. még alapozót meg szájfényt. Nem csak, hogy sminkeshez nem akarok menni, de amúgy se akarom magam nagyon kisminkelni, ennél jobban.
2015. okt. 12. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Én pl alapozó + szemcerkát tennék fel, mert azt szoktam minden nap. Hülyeség lenne erősebb vagy profi sminket csináltatni csak szalagavató miatt, nem olyan nagy dolog az. Szerintem. Csináld úgy ahogy te jónak látod.
2015. okt. 12. 14:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kötelező sminkessel csináltatni egyáltalán. Kérdés honnan fotóznak, mert alapból lehet feltenni erősebb sminket, hogy távolról is látsszanak a vonásaid, de ha közben meg közelről fotóznak akkor az idétlen a képen. Szemceruzát tegyél fel mindenképp, a többi meg mindegy.
2015. okt. 12. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!