Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis jel kisfiúnak? Alma,pere...

Ovis jel kisfiúnak? Alma,perec,házikó?Almára gondoltam,de az lehet még sem illik kisfiúnak.

Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 12:46
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
26%

Az nem nemi sztereotipia, hogy vannak lányok és fiúk és lányos és fiús dolgok. Még egy lany is jobban örül egy viragnak, pillangónak, mint egy ceruzának.

Ne oljetek már ki minden nemiséget.

En a kisfiamnak is tanitom, hogy a lányokat engedje előre az ajtónál pl. Akkor végülis ezt se kene.. Legyen minden és mindenki gendersemleges. 🤦‍♀️

2022. aug. 25. 16:35
 22/35 anonim ***** válasza:
10%

A gendersemlegesség egy hülyeség, amit a transzproganda talált ki. Nincs olyan, hogy gendersemlegesség.

Én is voltam gyerek, akkor még híre se volt az ilyen elméleteknek, hogy gendersemlegesség, sőt még olyan szavak se voltak a köztudatban hogy "nemi sztreotipia", és magamtól választottam a rózsaszínű lányos játékokat,meg a virágos tolltartót, hello kittys táskát, nem azért mert a szüleim azt vették vagy kényszerítettek hogy azt válasszam.

Te pedig 21es ne tanítsd ezt a fiadnak. Még a lányok is támadni fogják hogy abnormálisan viselkedik. Tegnap volt a felnőtt párkapcsolatokba egy kérdés, a csaj arról írt hogy a randin a pasi fizet és nem hagyja őt fizetni, milyen abnormális, undorító dolog ez. És a kommentelők elkezdtek vagdalkózni az olyan pasikra akik fizetnek a randin és a sárga földig lehordták azokat a nőket akik hagyják hogy fizessen egy pasi a randin.

2022. aug. 25. 18:20
 23/35 anonim ***** válasza:
43%
Én házikót választanék, de befolyásol, hogy nekem és nőveremnek alma volt, bátyámnak házikó, és szerintem tök jó volt így.
2022. aug. 25. 18:50
 24/35 anonim ***** válasza:
85%
A ház volt bölcsiben, gondoltam jó az oviba is, na nincs ház, lett lufi.
2022. aug. 25. 19:55
 25/35 anonim ***** válasza:
88%
Én lány vagyok és nekem is házikó volt, kisfiamnak körte.
2022. aug. 25. 20:29
 26/35 anonim ***** válasza:
83%
Ezek közül a házikot választanám. De a többi is jó.
2022. aug. 25. 20:50
 27/35 anonim ***** válasza:
84%
Én megkérdezném a gyerekemet hogy melyiket szeretné ezek közül. Annak idején én is saját magam választottam a jelemet a lehetőségeből
2022. aug. 25. 21:50
 28/35 anonim ***** válasza:
88%
Fiamnak perec volt, szerettem, mert marha könnyű lerajzolni :D
2022. aug. 25. 23:14
 29/35 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ebből a 3-ból mind tök jó egy kisfiúnak! Talán a ház, alma könnyebben rajzolható neki is.

Én is óvónő vagyok, direkt kivettük mi is az ilyen "népszerű" jeleket. Kicseréltük uniszex mintákra.

A lányos anyukák a gázosabbak, amit műveltek a virág vagy masni jelért.. :,D

2022. aug. 26. 04:48
 30/35 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk annakidején a perec es a ház is fiúnak volt a jele, alma jel nem volt.

Nekem lány létemre fenyőfa volt, nekem kellett kiválasztani, nem anya választotta. (nem is értem miért nem engednek legalább ennyi önállóságot egy kisgyerekeknek, hogy kiválaszthassa mi legyen a jele 3 évig)

2022. aug. 26. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!