Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Van aki meg tudta oldani,...

Van aki meg tudta oldani, hogy 5-6 èvesen nem vitte az oviba a gyereket? Milyen okkal oldotta meg?

Figyelt kérdés

Azt olvastam a szülőnek joga van ahhoz, hogy a gyereket ne vigye oviba ès otthon kèszítse fel az iskolára.

Ki mit tud erről?

2022. márc. 16. 11:42
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
84%

29: teljesen oszton, plusz tennék egy kiegészítést:

"Persze, kérdező, te könnyen vágod oda, hogy nem kell gyereket vállalni, ha eltartja a feneked a pénzes férjed,"

Amíg eltartja... könnyen le lehet ám cserélni az eltartott nőket, aztán majd a gyerektartás mellett lehet nézegetni, miből él meg a gyerekével. Majd akkor megértené, miért viszik az emberek a félbeteg gyereküket az oviba.

Megsúgom: nem a munka szeretete vagy a gyerek nem-szeretése miatt.

2022. márc. 17. 09:02
 32/33 anonim ***** válasza:
60%

#31👍

A kérdező el van kényeztetve. De magas lóról nagyot lehet esni.

2022. márc. 17. 11:04
 33/33 anonim ***** válasza:
13%
Nekem csak most esett le ,hogy az én gyerekem azért jár keveset az oviba mert mi megvárjuk amíg meg gyógyul, min 2 hét és utána viszem .És azok a gyerekek vannak jobban hozzászokva az ovihoz akik betegen viszik.
2022. márc. 18. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!