Akinek kis korkülönbség van a gyerekei között, az milyen babakocsit használt? Hogy oldotta meg a sétát velük?
Phill &Ted' Double babakocsom van. Ujszulott kortol hasznalhato ugy hogy a teso is belefer. En nagyon nagyon szeretem. Az elindulas macera...
20ho van koztuk
Szia!
A Phil-eshez hasonló a Britax B-Dualja.
Ez itthon is kapható.
Vannak a sima tesókocsik. Ezek hátránya, hogy meg kell nézni a méreteket (lift, kocsi, hátsó ülés döntéssel hány cm), mert érhetnek meglepetések.
A Philhez és a Britaxhoz hasonló a Baby Jogger City Select, csak oda előre teszed a pótülést. (Nekem ez jobban tetszik, mert nem vész el a bevásárlórész, ill. a nagy tud nézelődni.
Nekem Buggypodom van. Ez egy pótülés, ami felhajtható, lecsatolható, és kiegészítővel külön esernyőkocsi. Nagyon szeretem (gyerekek is). Nekem is 20 hónap van a gyerekek között. Sok babakocsival kompatibilis.
Ha nagyobb a korkülönbség akkor el lehet gondolkozni a tesófellépőn is.
Szia! Nekem még sok tapasztalatom nincs, jövő héten születik a kistesó, a "nagy" 11 hónapos. Mi Jané testvérkocsit vettünk, a 3 kerekeset, kb.20 cm-rel hosszabb, mint a mostani Chicco kocsink, ami egyszemélyes. Egy kézzel lehet manőverezni, de a lift és hasonlókat a méretek alapján még nem tudom milyen lesz, szélességében átlagos kocsi. Nekem az ajánlott phill-es azért nem tetszik, mert egyik gyerek se üljön a földön, nem lát ki, szívja a koszt és a bevásárlórésze is hiányzik - viszont lehet,hogy tök jó kocsi.
Nem írtad, hogy mennyi idősek a gyerkőcök, milyen házban laktok. Mi a másodikon lakunk, tehát első időkben,amíg a nagy még nem jár - egyedül képtelenség lemenni a tárolóig - a séta már megy egyedül is, de a visszaúton is segítségre szorulunk.
Ajánlották még a hordozós módszert, de én nem szeretem sem a kengurut, a kendőt még nem próbáltam, de télen elég macerás lehet a sok ruha miatt - kenguruban mindig attól féltem, hogy megfullad szegény.
Nálunk 20 hó van a két kicsi között, a kisebbik most 4 hónapos. Mi testvérfellépővel, vagy kendő+kocsi-val oldjuk meg a közlekedést.
Sok erőt a kettőhöz! Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!