Többgyermekes anyukák! Nektek is voltak hasonló félelmeitek?!
Én is tele voltam félelemmel, de tudtam, hogy vagy bevállalom a kis korkülönbséget, vagy soha nem lesz kistesó.
Bevállaltam, nagyon meglepett, mivel a nagyra két évet vártunk a második pedig elsőre jött:)
Testvér szerintem kell! Nem tudtam elképzelni, hogyan lehet, egyformán szeretni mindkét kicsit, illetve lehet-e, de lehet!! Lelkifurdalásom is volt a naggyal szemben, hogy ezzel kevesebbet fog kapni belőlünk..
Nálunk nem volt féltékenység, szinte napra 2 év van köztük, most a kicsi 15 hónapos, mostanában a nagy irigy a játékokra, és ha olyanja van egy pillanat alatt kifötri a kicsi az ölemből.
Nekem mindkét terhességem nagyjából rendben volt, persze a másodiknál nem tudtam annyit pihenni, emelgetni is kell a nagyot, de szerintem megéri! Egyébként a kicsi sokkal nyugisabb baba volt, no meg én is rutinosabb voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!