2 v többgyermekes Anyukák, bennetek is voltak hasonló félelmek a tesoval kapcsolatban, vagy tényleg én vagyok nem normális? Többi lent.
14hónapos a nagyfiam. most ujra babát várok, 9hetes vagyok. a teso tervezett volt, clostit is szedtem h sikerüljön,s nagyon boldogok is vagyunk h összejött igy szerettük volna.
de bennem olyan beteg gondolatok vannak...nyugtassatok meg h nem én vagyok idióta, hanem másban is megfogalmazódtak ezek a félelmek anno. a fiamat imádom..el nem tudom mondani mennyire. s attol félek, h a tesoját nem fogom tudni ennyire szeretni mint őt.mert ezt a szeretetet ugy érzem semmi nem érheti utol.
megkérdeztem anyum, s mondta h nyugi, amint megszületik, ugyanezt a határtalan szeretetet fogom iránta is érezni.
remélem h igy lesz,mert nagyon lelkiismeretfurdalásom van már most az ilyen gondolataim miatt...
A szeretet megtöbbszöröződik és jut mindenkinek, ne aggódj! A lányom ugyanennyi idős volt mikor kiderült hogy (szintén tervezetten) lesz kistesó, aztán ami nem volt tervben: 8 hetesen kiderült hogy ikrek. Lassan 1 évesek a fiaim, imádom őket, kis ragaszkodó gazemberek már.
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, szerintem amint megmozdul a pici, már változni is fog az érzésed.
Sok boldogságot!
:-)
Jaj de aranyos vagy! Biztos jó anyuka vagy és leszel, hiszen foglalkoztat ez a kérdés, tehát törődsz vele. Nekem 3 babám van és mind a 3 születésénél végig éltem ezt én is. Imádom őket és ha még 1o lenne, azokat is pont ugyan annyira tudnám szeretni. Amint a karodban tartod majd elindulnak az érzések!
Mikor az első babámat vártam, arról beszéltünk a férjemmel, hogy el nem tudom képzelni, hogy a férjemen kívül mást is tudok majd szeretni. Mikor a kislányunk megszületett, kaptam még egy szerelmet. Így voltunk hármasban, majd négyesben és 2 hónapja már 5-en vagyunk és nagyon jól működik minden!
Szép babavárást és sok szeretetet kívánok neked!
jó h ennyien irtatok, köszönöm!
megnyugtat mindenkinél felmerült azért ez az aggáj, s nem nekem kell pszihologushoz mennem:)
mégegyszer köszönöm, és sok boldogságot minden kis családnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!