Akinek kicsi gyereke volt amikor tartotta az esküvőjét, segítség/nagyszulok nelkul hogy oldotta meg este mikor a lagzi volt?
Figyelt kérdés
Nyáron lesz az esküvőnk, kisfiunk 2 éves, nem alszik nélkülem, szopik is még.Este vacsora és zenész, tánc is lesz. Nagyszülők nincsenek sajnos egyik felrol sem, és a vendégek között sincs olyan, aki elvinne magával haza aludni, ha esetleg elalmosodna. Ahol lesz a lagzi, ott lesz a szallasunk is, ott el tudom majd altatni, de otthagyni nem szeretném a szobában egyedül míg alszik, ezért lehet hogy nekem már 11fele legkesobb vége lesz a mulatságnak. A többiek meg ott fognak még bulizni. Volt esetleg valaki ilyen helyzetben? Hogy oldottatok meg? Én is szeretnék majd még maradni persze de így nem tudom hogy tudom majd megoldani. 30N (50fo lesz kb)#Esküvő gyerek
2020. jún. 8. 16:56
1/19 anonim válasza:
Kérj meg valakit, hogy maradjon ott vele.
2/19 anonim válasza:
Halaszd el az esküvőt addig míg nagyobb nem lesz. Ha eddig kibírtatok nem számít, hogy mikor lesz.🙂 Azért az számomra elég furcsa lenne ha az ara nem lenne ott a saját lakodalmán.
3/19 A kérdező kommentje:
Nem tudok senkit megkerni sajnos, senki nem azért jön hogy gyerek felügyelő legyen, mindenki bulizni akar. Pár embert már megkerdeztem senki nem akarja vállalni. Azt sem hogy esetleg elviszi és egy éjszakát ott alszik.
2020. jún. 8. 17:40
5/19 anonim válasza:
Bébiszitter, ez egyértelmű. De nem aznapmossze ismertetni vele, hanem már most. Előbb rövid időre, aztán hosszabbra, egy alvást is minimum bele iktatva
6/19 anonim válasza:
Számomra akkor is furcsa: amikor megszervezted az esküvőt nem merült fel ez a kérdés? Nem gondoltál erre? Miért fontos most az esküvő? Vagy miért nem elég egy szolíd esküvő aztán mindenki mehet haza, miért kell a lakodalom ha nincs egy segítő?
7/19 A kérdező kommentje:
Én nem akartam pont ezért lakodalmat. Párom szerette volna és meggyőzött h megoldjuk valahogy. De nekem elejétől kezdve ez a félelmem. Azt szerettem volna tudni, hogy volt e már valaki így, és hogy oldotta meg. Ha más nem lesz majd én fogok vele elmenni, nem mondtam h nem megoldható, csak kíváncsi voltam más véleményére.
2020. jún. 8. 18:54
8/19 anonim válasza:
Hát mondjuk az röhejes, ha a menyasszonynak kell egész este a saját gyerekét pesztralnia és lelép 9kor altatni....
9/19 A kérdező kommentje:
:D hát az is elég szomorú hogy nincsenek nagyszulok mert sajnos nem élnek már, és a családban sincs senki aki szívesen vigyázna rá. Ehhez már hozzaszoktunk, de gondolom nem egyedi eset. Mivel sose vigyáz rá más, ezért ötleteket szerettem volna ki hogyan oldana meg. Ha röhejes ha nem, mást nem. Lehet csinálni.
2020. jún. 8. 19:09
10/19 anonim válasza:
Nálunk még élnek a nagyszülők, de messze élnek. Nekünk van egy bébiszitterünk, aki a lányunk kb. két éves kora óta jár hozzánk rendszeresen (eleinte kéthetente, mostanában hetente), illetve olyankor, ha valami dolgunk van.
Nagyon praktikus, azóta egymásra is több időnk van, illetve az ilyen szituk is megoldottak. A lànyunk is nagyon szereti a bébiszittert, mindig várja, hogy mikor jön újra.
Valami hasonlót tudok nektek is ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!