Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kislányt mibe öltöztetn...

4 éves kislányt mibe öltöztetnél lagziba?

Figyelt kérdés

Esetleg ha linkelnétek ruhácskákat hogy mégis milyen stílusú, szabású ruhát adnál rá, megköszönném. 4,5 éves lesz a nagyobbik lányunk, a kicsi majdnem 10 hónapos. És őrá, a kisebbikre milyen ruhát adnál? Közeli rokon lagzija lesz.

Köszönöm.

2014. febr. 7. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Mikor lesz a lagzi?
2014. febr. 7. 14:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Május 31.
2014. febr. 7. 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:

az időjárás is elég fontos tényező, mikor lesz a lagzi? Részt vesz-e a gyerek tevékenyen az ünnepen, vagy csak mint néző...?

4 évesen volt koszorúslány a lányom. Nem akartunk hagyományos koszorúslány ruhát neki, mert az ifjú pár sem a szokásos nagy felhajtásos lagzit ülte. Nyár eleji jó idő volt, majdnem kánikula...

Egy spagettipántos, mell alatt szalaggal kötött, A-vonalú, alján enyhén fodros ruhácskában volt (nem tudom az anyag nevét valami könnyű, szállós, enyhén átlátszós, de egy réteg alsószoknyával). Fehér alapon halványlila apró kis virágminták, a szalagja is halványlila, és szereztem hozzá egy horgolt halványlila bolerót is, mert este azért elkelt rajta... fehér harisnyával és fehér kiscipővel adtam rá, nagyon szép volt az összhatás, finom, elegáns, nőies, mégsem fodros-bodros.

Mivel ő nyúlánk-törékeny alkatú, igazán jól áll neki a legtöbb holmi és nem nehéz rá csinosat találni. A keresztlányom pl elég duci, nála nehezebb előnyös ruhát találni, persze nem lehetetlen, csak kicsit nagyobb odafigyelést igényel a szabás/anyagszerűség stb....

A kicsinél a praktikumot tartanám elsősorban szem előtt

2014. febr. 7. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Az én keresztlányom szintén 4 éves, ő választotta magának a koszorúslányruhát:

[link]

persze a zöld póló nélkül :)

2014. febr. 7. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
ja és szintén május 31-én lesz az esküvőnk
2014. febr. 7. 15:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem csak vendégként bármilyen nem mesefigurás, ízlésetek szerint való szebb nyári ruha vagy szoknya+felső megteszi egy balettcipővel vagy szandállal, ami jól áll neki és tud benne kényelmesen kergetőzni meg táncolni. Plusz valami kabátka vagy kardigán.

Ezeket találtam, amik szerintem bájosak és kényelmesnek tűnnek:

[link]

[link]

[link]

Ha meg valami elegáns/drágább vigyázbanállósat szeretnétek, akkor érdemes koszorúslány- vagy báliruhák után nézni. Pl:

[link]

[link]

[link]

A kicsit hasonló stílusban öltöztetném, mint a nagyot, plusz egy váltással vészhelyzet esetére :)

2014. febr. 7. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:
2014. febr. 8. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
hasonlo ruhánk van mint amit a 6 válaszolo belinkelt koszoruslány .comrol .
2014. febr. 8. 15:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Megkérném a menyasszonyt, hogy hadd legyen a 4éves koszorúslány. Egyeztetném vele a színt és együtt választanék a kislánnyal egy ruhát. Lehet netről is, vagy kölcsönzőben. Biztos imádná a királylányos cuccot :)
2014. febr. 10. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!