Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 27 hónapos kislányt elvinnétek...

27 hónapos kislányt elvinnétek alma együttes koncertre?

Figyelt kérdés
Ma du lesz nálunk alma együttes koncert,nem tudom ekkora gyereket mennyire kötne le..ti elvinnétek?a klippjeiket szereti de mikor a koncert felvételt nézzük az nem érdekli.1800ft gyereknek a belépő és 1800ft felnőttnek is.sajnálnék kidobni 3600ftot kidobni ha nem is maradna el.vagy mennyi idősen szoktak ilyenekre vinni kicsiket?bábszinházban voltunk már de az tetszett neki,nem tudom..ti elvinnétek?
2013. szept. 28. 09:58
 1/6 anonim válasza:
Szerintem megéri, ha szereti a zenéjüket, élőben biztosan figyelne rá. A többi kisgyerekkel megjönne a kedve egy kis táncikáláshoz is. :)
2013. szept. 28. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, el. 2 éves volt a lányom, amikor elmentünk, élvezte. Minden gyerek más, és ha másért nem, a gyerek-társaságért is elvinném.
2013. szept. 28. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pont 2 éves volt a lányom, mikor ingyenes szabadtéri koncertjükön voltunk, őt nem érdekelte, bár ő számítógépen sem nagyon nézte.

Amúgy meg egyáltalán nem mindegy, hogy 21 vagy 27 hónapos. Mindkettőt lehet 2 évesnek mondani, csak ég és föld a különbség köztük. Nem értem ebbe miért kell mindig belekötni. 21 hónaposom még nem beszélt, 27 hónaposom meg összetett mondatokat használ...

2013. szept. 28. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk jövő hétvégén lesz, és én viszem a 3 éves lányomat, a szomszédunk pedig a 27 hónapos kislányát. Mindkettő nagy Alma együttes rajongó. :-) Szóval én vinném a helyedben.
2013. szept. 28. 13:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Végúlis elmentünk rá,és nagyon jól éreztük magunkat!!szuper kis buli volt,a lányom végig táncikálta az 1 órás előadást :-)nagy élmény volt :-D
2013. szept. 29. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Előtted szóló vagyok, szuper!!! Remélem, nálunk is ugyanolyan jó lesz, az én kislányom már nagyon várja. :-))
2013. szept. 30. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!