27 hónapos kislányt elvinnétek alma együttes koncertre?
Figyelt kérdés
Ma du lesz nálunk alma együttes koncert,nem tudom ekkora gyereket mennyire kötne le..ti elvinnétek?a klippjeiket szereti de mikor a koncert felvételt nézzük az nem érdekli.1800ft gyereknek a belépő és 1800ft felnőttnek is.sajnálnék kidobni 3600ftot kidobni ha nem is maradna el.vagy mennyi idősen szoktak ilyenekre vinni kicsiket?bábszinházban voltunk már de az tetszett neki,nem tudom..ti elvinnétek?2013. szept. 28. 09:58
1/6 anonim válasza:
Szerintem megéri, ha szereti a zenéjüket, élőben biztosan figyelne rá. A többi kisgyerekkel megjönne a kedve egy kis táncikáláshoz is. :)
2/6 anonim válasza:
Igen, el. 2 éves volt a lányom, amikor elmentünk, élvezte. Minden gyerek más, és ha másért nem, a gyerek-társaságért is elvinném.
3/6 anonim válasza:
Pont 2 éves volt a lányom, mikor ingyenes szabadtéri koncertjükön voltunk, őt nem érdekelte, bár ő számítógépen sem nagyon nézte.
Amúgy meg egyáltalán nem mindegy, hogy 21 vagy 27 hónapos. Mindkettőt lehet 2 évesnek mondani, csak ég és föld a különbség köztük. Nem értem ebbe miért kell mindig belekötni. 21 hónaposom még nem beszélt, 27 hónaposom meg összetett mondatokat használ...
4/6 anonim válasza:
Nálunk jövő hétvégén lesz, és én viszem a 3 éves lányomat, a szomszédunk pedig a 27 hónapos kislányát. Mindkettő nagy Alma együttes rajongó. :-) Szóval én vinném a helyedben.
5/6 A kérdező kommentje:
Végúlis elmentünk rá,és nagyon jól éreztük magunkat!!szuper kis buli volt,a lányom végig táncikálta az 1 órás előadást :-)nagy élmény volt :-D
2013. szept. 29. 14:10
6/6 anonim válasza:
Előtted szóló vagyok, szuper!!! Remélem, nálunk is ugyanolyan jó lesz, az én kislányom már nagyon várja. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!