Alma együttes, vagy Halász Judit?
Nekem mindkettő tetszik, de nem hasonlítható össze.
Az Alma viccesebb, Halász Judit pedig szebben énekel, és kissé komolyabb hangvételű.
Én kicsit idegenkedtem az Alma együttestől, túl modernnek gondoltam, de be kellett látnom, hogy a 3 éves kislányomnak jobban tetszik. Az Alma koncertet végig táncolta, a Halász Juditon kicsit még unatkozott is.
Almát én tök szeretem, pedig 27 vagyok :D :D
A múltkor is meghallgattam a szülinapos számukat jutubin.
Szerintem marha jóó XD
A 4 és fél éves fiam imádja az Alma együttest, a 15 hónapos kislányom mindkettőt szereti -illetve mindent, ami zene.
Koncertről lenne szó vagy CD-ről? Mert ha CD-ről, akkor a gyerekek még nagyon szokták szeretni Gryllus Vilmost is! :)
Alma együttes. Egyszerűen nem szeretem Halász Juditot, nem tudom megmagyarázni, hogy miért. A gyerekek miatt hallgattuk párszor, de nekik sem tetszett (talán, mert nekem sem).
De egyébként nálunk általában nem gyerekzene szól, hanem amit én és a párom szeretünk, és a gyerekeknek is tetszik. Ha mégis gyerekzene, akkor 100 Folk Celsius vagy Alma együttes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!