Mivel lehet lefoglalni Budapesten egy 3 éves kislányt?
1.Gellérthegyen van sok-sok csúszda az egyik játszóteres résznél (vagy 10 db), különböző hosszúságú, van amelyik egyenes, van amelyik kanyarog. Jó szórakozás lehet!
2. Margitszigeten van kis állatsimogató, ez is le szokta őket kötni
3. Állatkert- évről-évre egyre szebb, csak ajánlani tudom.
4. Sok játszóházat is találsz (pl. Elevenpark, Kac-kac játszóház, stb)
5. gyereksziget [link]
Én ilyenekben gondolkodnék. Ezek elég tartalmas programok, szerintem jól érezné magát.
ezek mind tök jó amiket írtak, de tény, hogy nem is kell, és nem is igényli majd, hogy állandóan mejetek, tehát én a helyedben a 2 hétből kb. max. 3-4 elmenős napot iktatnék be, a többin a környéken sétálgatnék.
Egy 3 évesnek az is program, ha elmentek bevásárolni, vagy csak sétáltok, és kirakatot nézegettek, vagy a Duna parton kavicsot gyűjtögettek..nem kellenek nagy dolgok, és mivel gondolom nap közben még alszik, haza is kell érjetek az alvásra, nem?
Köszi szépen, nagyon jó ötletek! :)
Még az lenne a kérdésem, hogy tudnátok valami otthoni, kézügyességi elfoglaltságot ajánlani? mint pl makarónifestés, és felfűzni nyakláncnak, v ilyesmi...
1. só-liszt gyurma/ vagy égethető gyurma készítés
2. Tenyérlenyomatból állatok készítése
3. üres mosószeres flakonból nagyon jó kis manó/tündérházakat lehet készíteni (lefestéssel, kifestéssel)
4. gyöngyfűzés
5. Ceruzahegyezésből leeső farészekből rajzot készíteni
6. Wc-papír gurigából kisautót, ceruzatartót
7. Kavics festés
és még hasonlók... a képek alapján találsz még sok-sok félét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!