Kislányt visztek szoknyában, lánykaruhában játszótérre? Vagy csak a nadrág praktikus?
Szia!
Én nem szoktam, mert a ruhácskákban pl
1. nem tud úgy mászókázni(kicsit hosszabb a ruha akkor egyel magasabbra lépésnél ráléphet, megcsúszik és leeshet)
2. nem tud csúszdázni sem (meleg, hozzátapad a kis bőre)
3. nem tud hintázni (átmelegszik a napon még az EU-s gumis is nemhogy a régebbiek)
Szóval sosem vittem/viszem ezek miatt ruhácskában, szoknyában játszóra. Viszont bárhová mentünk/megyünk akár sétálni és ruha volt/van rajta vittem /viszek külön póló+ rövidnacit ha netán játszózni szeretne. :D
1.De mert nem csak játszóra indulunk hanem másfelé is és azért nem fogom nem bevinni mert épp nem naciban van.
2. a lányom most ért abba a korszakába hogy ő választja ki mit szeretne felvenni és imádja a ruhákat szoknyákat.
Adok a szoknya alá amúgy vékony passzos rövidnacit vagy térdig érő legget.
Nyáron nem tudom mi lesz még, de már nem ül bele azért a homokba másban pedig nem akadályozza a szoknya.
És amúgy a fiaim rövidnacijából egy kiló homokot öntök ki mikor hazaérünk.
Jesszus ne hasonlítsuk már össze a felnőttet szoknyában bugyiban meg egy kislányt szerintem senki se néz úgy egy kislányra mintha felnőtt nő lenne aki igen azzal gond van...
Attól függ mennyi idős nyilván egy 2 éves nem fogja maga alá simogatni a szoknyát (de amúgy ha nem extra rövid a szoknya vagy ruha akkor az nem is csúszik fel annyira) de egy nagyobb már simán.
és amúgy ez se rossz amit írtak előttem beteszel a kocsi aljába egy kis vékony rövid pamutnacit (ezt ami feszülősebb fajta) az nem foglal semmi helyet. (Nekünk alapban van most rövid naci a ruha alatt vagy legg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!