Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek praktikus lenne...

Szerintetek praktikus lenne egy ilyen bútor egy elsős gyereknek? Van valakinek hasonló?

Figyelt kérdés

A kisfiamnak már nézegtem , hogyan tudnám úgy alakítani a szobáját, hogy sok hely maradjon benne, tetszeneke ezek pl:

[link]

[link]

[link]

De most hosszú távra szeretnék tervezni, nem tudom, hogy ez lenne jobb, vagy ha különálló bútorokat vennénk amit aztán lehetne ide-oda rendezni.

2013. ápr. 22. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszenek az ilyen bútorok. Ha lenne nálunk sok hely, akkor ilyet vettunk volna a 2 éves lányunknak.
2013. ápr. 22. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, minden egy helyen összezsúfolva, de ha nektek tetszik és praktikusnak találod, akkor nyugodtan vegyetek ilyet,rosszul nem néz ki !
2013. ápr. 22. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ezek konkrétan nem tetszenek, de volt olyan hasonló stílusban ami tetszett. ezek nekem is olyan túlzsúfolt-nak tűnnek.

[link]

2013. ápr. 22. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi is ilyesmit veszünk jövőre.

Mi ezt néztük, [link] vagy valami hasonlót.

Az sem rossz, amit mutattál, nekem tetszenek az ilyenek.

Szerintem egyébként helyfüggő. Akkor jó ez, ha kevés helyed van. Ha sok, akkor a külön bútorokra szavaznék én is. Nálunk muszáj lesz a helyszűke miatt ilyesmit venni.

3 szobás házunk van, ebből egy nappaliként funkcionál. Két gyermekünk van, egy 5 éves fiú, és egy féléves kislány. A kicsi most velünk alszik egy szobában, de jövőre egy szobában lesznek a naggyal. Számításaim szerint kb. 4 évig lesznek együtt, utána a nagynak már kell a külön szoba. Addig viszont jó lesz egy ilyen ágy-íróasztal-szekrény kombináció.

2013. ápr. 22. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!