Szerintetek praktikus lenne egy ilyen bútor egy elsős gyereknek? Van valakinek hasonló?
A kisfiamnak már nézegtem , hogyan tudnám úgy alakítani a szobáját, hogy sok hely maradjon benne, tetszeneke ezek pl:
De most hosszú távra szeretnék tervezni, nem tudom, hogy ez lenne jobb, vagy ha különálló bútorokat vennénk amit aztán lehetne ide-oda rendezni.
Nekem ezek konkrétan nem tetszenek, de volt olyan hasonló stílusban ami tetszett. ezek nekem is olyan túlzsúfolt-nak tűnnek.
Mi is ilyesmit veszünk jövőre.
Mi ezt néztük, [link] vagy valami hasonlót.
Az sem rossz, amit mutattál, nekem tetszenek az ilyenek.
Szerintem egyébként helyfüggő. Akkor jó ez, ha kevés helyed van. Ha sok, akkor a külön bútorokra szavaznék én is. Nálunk muszáj lesz a helyszűke miatt ilyesmit venni.
3 szobás házunk van, ebből egy nappaliként funkcionál. Két gyermekünk van, egy 5 éves fiú, és egy féléves kislány. A kicsi most velünk alszik egy szobában, de jövőre egy szobában lesznek a naggyal. Számításaim szerint kb. 4 évig lesznek együtt, utána a nagynak már kell a külön szoba. Addig viszont jó lesz egy ilyen ágy-íróasztal-szekrény kombináció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!