Zöld nadrág, lila cipő?
Anyukák, a lányomnak már megvettem a tavaszi cipőjeét: [link]
és kapott egy ilyen zöld nadrágot a keresztszülőtől: [link]
nem akarok egy nadrág miatt új cipőt venni, és fordítva sem. De szerintem nem illik össze. Vagy rosszul gondolom?
Mielőtt bárki jönne,hogy de sok problémám van, gondoltam ksi kikapcsolódás nem árt így húsvét hétfőn, és ne legyen már minden kérdésből vita:):)
Dehogy is ez az egy nacija van:):):)
CSak pár napja ezen agyalok, hogy illik össze vagy sem :D
mivel ez nem nadrág, ahenm inkább harisnya kategória ezért össze tudod úgy hozni, hogy ne nézzen ki furcsán :)
egy lila-rózsaszín ruha (a szandi színvilága) teljesen jól megy hozzá.
viszont ha egy zöld felsőt adsz hozzá az már tényleg sok. meg egy negyedik szín is.
egy zöld nadrághoz nem passzolna szerintem egy lila cipő, de erre még úgyis adsz szoknyát, tehát kiegészítő ez :) még a lila ruhához egy zöld hajpánt is elmehet :)
Ez most miért is akkora tragédia? Egy kislányról van szó, mi fog történni, ha össze nem illő cipőben és nadrágban van? a gyerekek még nem foglalkoznak ilyenekkel, ha meg a többi anyukának akarsz megfelelni, akkor ennyit rólad.
szerintem nem tragédia a két szín együtt. A tragikus az, h egy felnőtt nő ezen problémázik.
Soha senkinek nem akarok megfeleni.
És remélem nem baj,hogy kérdezni merek, ez az oldal tul.képp ezért van. Nem?
Csak kíváncsi voltam, ti mit gondoltok?
Nekem kifejezetten tetszik a két árnyalat együtt!!! :)
Ha nem két fiam lenne :D adnám együtt is a lányomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!