Nem, inkább kikapcsolódásra használnám az estét kettesben a férjemmel.
2018. jún. 25. 21:49
2/25 anonim válasza:
2. Sok is a babának ès értelmetlen is, mivel úgysem emlèkszik majd semmire. De, mindjárt jönnek azok akik szerint mindenhová el kell vinni a gyereket és jól lepontoznak.😁
2018. jún. 25. 21:56
3/25 anonim válasza:
Délután 3-tól 6-ig elvinném De az milyen lagzi? Amúgy gyerekfüggö, az én lányom nagyon szeret bulizni.
2018. jún. 25. 21:59
4/25 anonim válasza:
Ha 3-tól 6-ig tart, akkor elvinném. Az nem igazán lehet lagzi. 10 hónapos volt a lányunk, amikor diplomaosztó bulira mentünk. Kb. 40 fő volt. Délután aludt egyet egy félreeső szobában. Mindenki örült, hogy vittük. Távolabbi rokonok akkor látták először.
2018. jún. 25. 22:02
5/25 A kérdező kommentje:
Nem a lagzi tart 3-tól 6-ig, hanem ebben az intervallumban tudunk mi mozogni. Délután 3-tól (alvás után) délután 6-ig, miután indulunk haza, vacsora, fürdetés, stb.
Várok még véleményeket, köszönöm az eddigieket.
2018. jún. 25. 22:03
6/25 anonim válasza:
Igen, elvinném.
Mi most voltunk 2 hónapos babával, pedig én nem az a tipus vagyok, aki azt vallja, hoy mindenhova vinni kell a babát, inkább parázós anyuka vagyok. Nagyon tartottam az egésztől, még kisebb vitánk is volt a férjemmel (legjobb barátja nősült), de végül összeszedtem minden bátorságomat és elvittem (plusz a 3,5 évesemet).
Megmondom őszintén minden félelmem ellenére nagyon kellemesen csalódtam, remekül éreztük magunkat! Még táncoltunk is:) Délután 3-ra mentünk a templomira és éjszaka 11-kor indultunk haza a lagziból.
2018. jún. 25. 22:11
7/25 anonim válasza:
Szerintem én elvinnem,ha valamiért úgy érezném sok neki, akkor max előbb elindulnak vele haza.
De annak a valaszolonak is van igazsága aki azt írta, hogy nem hanem a férjével használná ezt az időt kikapcsolódásra.
2018. jún. 25. 22:15
8/25 anonim válasza:
Mi a 8 hónapos babánkat vittük, nagyon jól bírta, mert ő alapból is ilyen nézelődő baba, nem zavarták az emberek és a zene sem.
Ti ismeritek a babátok tűrőképességét. Ha alapból nyugis, és nem zavarják az emberek, simán vinném, az a 3 óra nem olyan sok. Ha mégsem tetszik neki, még mindig félrevonulhattok valahová, vagy hamarabb hazamentek.
2018. jún. 25. 22:16
9/25 anonim válasza:
Igen. Eddig 6x voltunk lagziban gyerekkel. Az elsőn 7 hónapos volt, legutóbb 2,5 éves, 8 hónapos kistesóval. Mind jó volt, amikor este elfáradtak, hazavittük őket mamához, mi pedig vissza mulatni. 4 ballagáson is voltunk, ott nem maradtunk sokáig, ha elkezdődött az esti nyűglödés, indultunk haza.
2018. jún. 25. 22:21
10/25 anonim válasza:
Koszoruslany voltam az egyik legjobb baratnom eskuvojen, egesznapos program volt, este 8-ig maradtunk, a 6 honapos gyerekunkre meg felvaltva vigyaztunk a ferjemmel, szoval igen, siman elvinnem, 3 ora amugy sem hosszu, es barmi van, max. eljottok. Persze attol is fugg, kinek az eskuvoje, mennyire fontos nektek. Nagyobb gyerek mellett majd az ilyen fel sem fog merulni, hogy a kicsi miatt otthon maradjatok... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!