Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te elvinnéd a 13 hónapos...

Te elvinnéd a 13 hónapos babát egy lagziba?

Figyelt kérdés

Te elvinnéd a 13 hónapos babát egy családi buliba / lagziba? Délután 3-tól 6-ig, utána haza. Zaj, zene, hangos emberek.

1) Semmi gond nincs ezzel, délután van, jó tesz neki, hogy emberek között van.

2) Egy ennyi idős babának ez még sok.

3) Nem tudom, de én vittem.

2018. jún. 25. 21:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%
Így 3 délutáni órára én igen. Családi rendezvényre mentünk 11 hónapos korában étterembe. Kb 30-an voltunk. Igen elfáradt, de semmi gond nem volt. Korábban raktuk le aludni. Mi is kb 3-tól fél 6-ig voltunk. A kicsit még inkább vinném, ő most 11 hónapos és szereti a nyüzsgést. Biztosan elfáradna ő is, de basszus.. nem lehetünk minden egyes nap itthon meg a közeli utcákon-játszókon ahol jobb esetben van 2-3 másik gyerek. Nagymamám 70-ik születésnapja volt mikor a nagyobbal voltunk, nagymamámnak fontos volt, másfél évvel előtte is hallottuk már a tervet, így nem maradtunk itthon mi sem. De az a 2,5 óra elég volt...
2018. jún. 25. 22:43
 12/25 anonim ***** válasza:
68%
Mi vittük 14 hós korában. Nem volt vele gond! A szertartás kültéri volt, a férjem sétált vele, nem zavart senkit. A lagziba meg kb. 9ig voltunk. Akkoriban amúgy is rossz alvó volt, éjfél előtt soha nem aludt el akármit csináltam. Így nem kellett hazasietni. Most 2 éves és az alvás miatt nem vinném. Mivel már fél 9kor alszik. Jövőre megyünk 2 lagziba. Úgy tervezem, hogy elvisszük és a nagyszülőkkel hazajön hamarabb.
2018. jún. 25. 22:51
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
Én szeretem a gyerekeket, de tuti nem vinnèm, inkább vigyázzon rá valaki így ti sem tudtok kikapcsolódni, főleg ahogy írtad is, hogy zaj, zene, hangos emberek lesznek. Volt itt egy hasonló kérdès amikor kitiltották a gyerekeket az esküvőről, és a kèrdezőnek ez nem tetszett. Most ahogy látom mennyi olyan anyuka van aki ha törik, ha szakad akkor is elviszi a gyerekèt olyan helyre ami abszolút nem neki való, én is elgondolkodok rajta, hogy a saját esküvőmön se szeretnék gyerekeket. A szülők se az eseményre figyelnek mert figyelni kell a gyerekre, aztán meg hamar hazamennek a gyerek miatt. 1 napot ki lehet bírni gyerkőc nélkül, attól mèg egy család marad mindenki. Olyan mintha mutogatni akarná mindenki a gyerekét, mégha ez senkinek sem jó.
2018. jún. 25. 22:54
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

Nem vinném.

Nem minden jegyespár örül a gyerekeknek, és ti sem tudtok olyan nyugodtan lenni.

2018. jún. 25. 22:58
 15/25 anonim ***** válasza:
72%

Nem vinném. Szerintem se kisbaba, se kisgyerek nem való esküvőre- lagziba. Ritka amelyiket normàlisan nevelik és tud viselkedni.

Voltam pàrszor vendégként,3 gyerekes és 1 olyan esküvőn ahol a pàr kitiltatta a gyerekeket. Messze a gyerekmentes esküvő volt a leginkàbb élvezhető. Ahol voltak ott mindig volt valami gebasz. Üvöltöttek a szertartàs alatt, anyuka cseszett kivinni, nehogy lemaradjon, nagyi vitte ki a gyereket. Aztàn 2 , 5-6 éves fogócskàzott a gyűrűhúzâsnàl...szegény pàron làtszott hogy mérgesek. Egyszer Az egyik 7 éves beletenyerelt az esküvői tortàba, màsikon 6 kisgyerek volt, folyton rohangàltak, visítoztak, szüleik szartak ràjuk szólni, a zenekart zavartàk, egy màsik esküvőn bezabàlt az egyik gyerek, elszakította majd lehànyta a menyasszony sok pénzért bérelt ruhàjàt, egy màsikra szartak figyelni a szülei és beesett a medencébe. ( kimentették időben).

2018. jún. 26. 01:05
 16/25 A kérdező kommentje:

Az utolsó egy kicsit félreértette a kérdést.

Értem én, hogy nem kedveled a gyerekeket, és a pokolba velük, és a te egód szempontjából, a gyerekmentes esküvők, a gyerekmentes játszóterek, a gyerekmentes család és a gyerekmentes planéta a leginkább élvezhető.

Bár hihetetlennek tűnhet, én kizárólag a baba (gyerek, kölök) szempontjából tettem a fel a kérdést. Nem is azért, hogy megerősítést kapjak, vagy mert bizonytalan vagyok, egyszerűen nagyon érdekel, mások hogyan gondolkoznak. Na, ebből a szempontból a te válaszod is érdekes számomra.

Egybként én véleményem az, hogy egy babának ez még sok lehet, de – ismét – érdekel, hogy a többi anyának, nőnek, vagy apáknak mi a véleménye. Sőt, ha valaki jól meg is tudja érvelni, annak kifejezetten örülök. Így nem csak a baba (gyerek, kölök) anyja véleményét hallom.

"Ahol voltak ott mindig volt valami gebasz."

Tehát ahol csak felnőttek vannak, ott sosem volt semmi "gebasz". Az igaz, hogy nem láttam felnőtteket fogócskázni, de láttam már bebszva (moderálva) 56 éveseket vonatozni, 37 éveseket okádni,

28 éveseket verekedni. Ok, én vagyok a f@llosz (moderálva), hogy belemegyek ebbe...

Nos, a babának mennyire árt / nem árt egy ilyen zene-bona, ennyi volt a kérdés.

2018. jún. 26. 02:35
 17/25 anonim ***** válasza:

A családi buli nálunk max. 10 ember, akik közül mind közeli rokon, nincs nagy zaj, háznál van, nem étteremben és abszolút részét képezik a gyerekek. 13 hónapos volt a lányom anyukám egyik szülinapján, nyilván velünk volt.

De 50-100 fős lagzira nem mentünk volna vele rövid időre sem. Akkor még csak mászott ill. kapaszkodva lépegetett, nem lehetett volna letenni tömegben. 3 órát háton/ölben cipelni senkinek nem lett volna kényelmes, főleg hogy ő biztos inkább lent kotort volna.

2018. jún. 26. 06:49
 18/25 anonim ***** válasza:
55%

Gyerekfuggo is. Ha nagyon macerasnak eled meg, es nem fontos a dolog, akkor erdemes szerintem kihagyni. A legjobb persze, ha ra tudod bizni valakire addig, de egy esetleges

szeparacios szorongas miatt ezt sem mindenki vallalja be. Ha 10-20 ev mulva visszanezel, mit bannal jobban, hogy kihagytad, vagy hogy elmentel? En elegge rafeszultem az ilyenekre anno elso gyereknel, es ha most visszagondolok, sokkal lazabban kellett volna vennem, hiszen csak 1-1 alkalomrol van szo, raadasul nem is alvasidoben. Viszont ha pont nem akkorra esik aszertartas, csak a lagzi miatt en nem mennek, gyerekkel egyutt legalabbis nem. Elvezni sem biztos, hogy tudnad, es meg naszajandekot is be kene szerezned/penztvinni. A gyerek szempontjabol amugy szerintem gyerekfuggo, egy ekkora gyereknek szerintem minden nagyon erdekes, ha epp a felfedezos es nem az anyahoz odabujos idoszakaban van, a megadott idopontban meg meg gondolom nem lesz olyan hangos zene.

2018. jún. 26. 07:10
 19/25 anonim ***** válasza:
53%
13 hónapos volt a lányom a saját esküvőm napján. Természetesen ott volt ő is. Voltak nagymamák, nagynénik, szóval mindig foglalkozott vele valaki. 9 körül lefektettem aludni, felváltva vigyáztak rá akkor is. Persze ez a helyzet egy kicsit más, mint a tiétek, de a lényege, hogy nem származott belőle kára, láthatóan jól érezte magát.
2018. jún. 26. 07:54
 20/25 anonim ***** válasza:
63%

Jaj kérdező, làtom sikerült nagyon felhàborodni a semmin. Képzeld , csak mert negatív tapasztalataim vannak arról ha valakik olyan rendezvényre visznek kisgyerekeket ahovà nem valók ( vagy mert még fel sem fogjàk mit csinàlnak mert olyan picik, vagy mert nem tudnak viselkedni nevelés hiànyàban), még nem utàlom őket. Közömbösek szàmomra leginkàbb. Meg a neveletlenek zavaróak. Ennyi. De ők is inkàbb a hülye szüleik hozzààllàsa miatt.

Tipikus mamaszaurusz megnyilvànulàs ez részedről. Ès ez az ami sok embert zavar, ez nem a gyerekek utàlata. Csak bizonyos anyàk egészségtelen( sok esetben) majomszeretete. A gyerek nàlatok szent ès sérthetetlen, mindent rà kell hagyni, ha àllatot kínoz màsvalaki a hibàs, ha indokolatlanul visít " jajdecuki"....( amúgy marhàra nem) még akkor is ha elcseszi màsok esküvőjét.

Csak mert bizonyos nők tényleg nem érzik àt mikor hovà nem való gyerek, csak mutogatni akarjàk mint valami cirkuszi majmot...nézd gyerekem van, nekünk mindent szabad, ha nem tűrsz el minden szart biztos gyerekgyűlölő vagy...stb. Tipikus! Sok ilyennel talàlkozni. Aztàn fel vagytok hàborodva, ha egyre több hely- rendezvény gyerekmentes, mert milyen dolog az... Nos ez nem véletlenül van így. Igény van rà. Okkal! Törődj bele.

2018. jún. 26. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!