Te elvinnéd a 13 hónapos babát egy lagziba?
Te elvinnéd a 13 hónapos babát egy családi buliba / lagziba? Délután 3-tól 6-ig, utána haza. Zaj, zene, hangos emberek.
1) Semmi gond nincs ezzel, délután van, jó tesz neki, hogy emberek között van.
2) Egy ennyi idős babának ez még sok.
3) Nem tudom, de én vittem.
Nem vinném, de nem a gyerek miatt. A gyerek úgyis vagy alszik (mint ahogy otthon is tenné) vagy végig üvölti az egészet (mert valami baja van).
Én a férjemmel maguk miatt nem vinném, mert amúgy az az egészséges, ha heti egy estét eltöltünk gyerek nélkül - kettesben. Sokkal hasznosabb ez a családnak, a házasságnak, mintha folyton a gyereken lógnánk és lesnék a kis kívánságait. Nem mellesleg nem is tudnék figyelni és kikapcsolódni az esküvőn.
Másfelől a pár miatt nem vinném. Nem mindenki szeretne élete legszebb pillanatában a párja igen-je helyett a gyerekvisítást hallgatni.
Kérdező, én csak azt nem értem, hogy ha ekkora vehemenciával körmölöd a litániákat a válaszokban, akkor hol van ez az önbizalom a döntésedben?
Vagy szájkaratés vagy?
Egyébként pedig én elvinném. A sajátomat. És nem kérdezném meg, hogy idegenek mit gondolnak erről.
Nem.
Menne a mamához, mi meg lagziba kettesben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!