Akinek kicsi gyereke volt amikor tartotta az esküvőjét, segítség/nagyszulok nelkul hogy oldotta meg este mikor a lagzi volt?
Sajnálatos, hogy nem élnek a nagyszülők, hogy nem élhették meg az esküvőt. De még véletlenül sem bíznám a saját esküvőmön a nagyikra a gyereket. Nem gyerekvigyázó a feladatkörük.
Bébiszitter a megoldás. Ha időben kezditek a megismerkedést, és kellő gyakorisággal találkoznak, akkor nem lesz probléma.
Hát nem tudom...
Nekem 1 éves volt a fiam, mikor az esküvőnk volt. Apa is nagy esküvőt szeretett volna, de én kerek perec kijelentettem, felejtse el. Nálunk nagyszülők még élnek, de eszem ágában sem lett volna rájuk bízni (mondjuk anyósommal rossz a viszonyom). Így tartottunk egy kb 10fős kis esküvőt, a 2 tanu, párjaik, fotós, és barátnőm, aki a szertartás alatt vigyázott rá. Szülőket sem hívtuk meg, anyámék meg is értették, anyós meg odapofátlankodott hivatlanul, és el is rontotta a hangulatot, megsértődött és hazament. 4kor aláírtun délután, majd elmentünk egy etterembe, kajáltunk egy jót, ahol én fogtam a saját gyerekemet, és hazamentünk.
Párom unokahugának 1 éve volt az esküvője, akkor volt kb fél éves a fia. Az anya azt se tudta hol a gyereke, kézről kézre járt. És a végén elvárták szegény 80éves déditől, hogy ő vigyázzon fenn egy sötét szobába a gyerekre, míg anyuka bulizik. Na ez nekem nagyon érdekes volt, eszembe nem jutna ilyen...
Kerdezd a ferjed hisz o akarta ezt megoldani.
Felelotlenseg ez az egesz, varjatok meg nagyobb lesz minek ilyen rokonok a lakodalomba aki nem akar vigyazni rajuk. Nem is ertem miert jo ez nektek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!