Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek kicsi gyereke volt...

Akinek kicsi gyereke volt amikor tartotta az esküvőjét, segítség/nagyszulok nelkul hogy oldotta meg este mikor a lagzi volt?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz az esküvőnk, kisfiunk 2 éves, nem alszik nélkülem, szopik is még.Este vacsora és zenész, tánc is lesz. Nagyszülők nincsenek sajnos egyik felrol sem, és a vendégek között sincs olyan, aki elvinne magával haza aludni, ha esetleg elalmosodna. Ahol lesz a lagzi, ott lesz a szallasunk is, ott el tudom majd altatni, de otthagyni nem szeretném a szobában egyedül míg alszik, ezért lehet hogy nekem már 11fele legkesobb vége lesz a mulatságnak. A többiek meg ott fognak még bulizni. Volt esetleg valaki ilyen helyzetben? Hogy oldottatok meg? Én is szeretnék majd még maradni persze de így nem tudom hogy tudom majd megoldani. 30N (50fo lesz kb)

#Esküvő gyerek
2020. jún. 8. 16:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha élnének a nagyszülők se nekik kellene az unokára vigyázni s gyerekük esküvőjén...A családtagok se bébiszittert akarnak játszani az esküvőn. Nem agysebeszet ez. Keress rendes bébiszittert
2020. jún. 8. 19:44
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Sajnálatos, hogy nem élnek a nagyszülők, hogy nem élhették meg az esküvőt. De még véletlenül sem bíznám a saját esküvőmön a nagyikra a gyereket. Nem gyerekvigyázó a feladatkörük.

Bébiszitter a megoldás. Ha időben kezditek a megismerkedést, és kellő gyakorisággal találkoznak, akkor nem lesz probléma.

2020. jún. 8. 19:54
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem a nagyszülők dolga, csak azért írtam, hogy sokaknál, legalábbis az ismeretségi körömben a nagymama elvitte este a gyereket a lakodalomkor, de nem mondtam h mindenhol így van. Párom anyukája tavaly halt meg 50evesen. Ő sokat vigyázott anno az 5eves lanyomra (most 5eves),ha nekünk esetleg dolgunk volt, most is biztos segítene ha élne. Ezért írtam, nem az hogy mindenhol ez van. Babysitter nem rossz ötlet, csak nem tudom hogyan ki által lehet találni megbízható Babysittert. Sose kerestem még.
2020. jún. 8. 19:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem a világ vége, ha aznap nem altatjátok, csak kidől valakinek a vállán és felváltva vigyáznak rá a közelibb családtagok egy csendesebb helyiségben vagy az autóban. Aztán másnap majd újra jöhet a napirend. Mi is mentünk egy évessel másik városba esküvőre, nagyon élvezte, (néha elvonultam megszoptatni is, hogy na most aludni fog, de nem...), aztán persze csak kidőlt, még élfélig maradtunk, hazafelé végig aludt az autóban, simán átraktuk az ágyába... aztán másnap persze ugyanúgy 6-kor kelt :) Évente egyszer belefér ilyesmi.
2020. jún. 8. 20:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Rokon esküvőjén felváltva tologattuk kint a két évest a babakocsiban délután. Este meg a hátsó ülésen aludt elnyúlva. Nyilván más is volt a kocsiban. Inkább kamaszok vállalták, mert ők szerettek volna elvonulva pletykálni, így beültek a kocsiba. De nagyobb gyereknél is ez volt. Kocsiban aludt, valaki felváltva beült még nem indultak el haza.
2020. jún. 8. 20:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Bébiszittert mi úgy találtunk, hogy mesélte a szomszéd, hogy nekik van és elégedettek mi meg elkértük a számát. Kérdezz körbe a környékbeli kisgyerekeseknél!.
2020. jún. 8. 21:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
En biztos nem vonulnek el elaltatni. Lehet annyira felporog a sok uj ingertol, hogy orakig altatgathatod. Szerintem is az a jo megoldas, hogy marad ameddig birja, majdcsak kidol, akkor be a babakocsiba egy csendesebb sarokba.
2020. jún. 8. 22:57
 18/19 anonim ***** válasza:
65%

Hát nem tudom...

Nekem 1 éves volt a fiam, mikor az esküvőnk volt. Apa is nagy esküvőt szeretett volna, de én kerek perec kijelentettem, felejtse el. Nálunk nagyszülők még élnek, de eszem ágában sem lett volna rájuk bízni (mondjuk anyósommal rossz a viszonyom). Így tartottunk egy kb 10fős kis esküvőt, a 2 tanu, párjaik, fotós, és barátnőm, aki a szertartás alatt vigyázott rá. Szülőket sem hívtuk meg, anyámék meg is értették, anyós meg odapofátlankodott hivatlanul, és el is rontotta a hangulatot, megsértődött és hazament. 4kor aláírtun délután, majd elmentünk egy etterembe, kajáltunk egy jót, ahol én fogtam a saját gyerekemet, és hazamentünk.

Párom unokahugának 1 éve volt az esküvője, akkor volt kb fél éves a fia. Az anya azt se tudta hol a gyereke, kézről kézre járt. És a végén elvárták szegény 80éves déditől, hogy ő vigyázzon fenn egy sötét szobába a gyerekre, míg anyuka bulizik. Na ez nekem nagyon érdekes volt, eszembe nem jutna ilyen...

2020. jún. 9. 08:54
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezd a ferjed hisz o akarta ezt megoldani.

Felelotlenseg ez az egesz, varjatok meg nagyobb lesz minek ilyen rokonok a lakodalomba aki nem akar vigyazni rajuk. Nem is ertem miert jo ez nektek....

2020. jún. 9. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!