Akinek 2 év korkülönbség van a gyerekek között hogy oldotta meg a fürdetést ha egyedül volt a gyerekekkel? Melyik gyerkőcöt fürdette előbb?
szia!
nálunk 2 hó híján 2 év van köztük. nálunk a kicsi szopi ideje az,a miben hozzáigazodunk, minden másban a nagyhoz.
pl. ha úgy jön ki, hogy 6 körül van 1 szopi, akkor utána vacsiztatom, fürdetem, altatom a nagyot. így mire vele végzek, hamarosan újra szopi idő jön, úgyhogy utána jön a kicsi fürdése, szopija, alvása.
ha kb.7kor épp alszik a kicsi, akkor is a naggyal kezdek, ha közben felébredne a kicsi, akkor is a nagyot teszem le előbb.
de volt már olyan, hogy 6 kor lefürdettem a kicsit, szoptattam, ment aludni, utána jött a nagy.
szóval helyzetfüggő. mindenesetre a nagynak fontosabb a rutin, hogy minden nagyjából azonos időben, sorrendben legyen, ahogy megszokta. a kicsinek még evés-alvás va éjjel is, nappal is.
nekünk nehézséget az jelent, hogy a kicsit nem hagyhatom 1 pillanatra sem a nagy mellett, mert puszta szeretetből meggyömöszölné az arcát, megharapná a lábát...
Én a picit beraktam egy hintaszékbe a fürdőbe, a nagyot fürdettem, a pici nézelődött.
ő is elaludt pikk-pakk egyedül, és utána jött a pici nyugiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!