Hogy bírtok két kisgyerekkel? Akinek kis korkülönbség van a gyerekek között,2 év hogy viseli a mindennapokat?
Szia! Nem könnyű, én is végigmorgom az öltöztetés, sokszor, hogy már mikor lesz végre tavasz. :-)
Nekem 3 éves múlt a lányom, és 1,5 éves az ikerfiaim, 21 hónap van köztük. Nem mentünk minden nap sétálni mikor nagyon kicsik voltak és hideg volt és egyedül voltam, mert mire felöltöztettem és kihordtam az összes gyereket, az első bár ordított, és féltem hogy megfázik a torkuk ha kint sír, stb. Most már sokkal jobb, bár még most is van sírás a tülrelmetlenség miatt mikor indulunk és hazaértünk, mert útálják a kabátot, overált, és mind azt akarja hogy neki vegyem le először.
Ma kivettem őket a játszótéren a pályán, hát egyedül az se semmi, futni kettő+nagylány után, bár ő azért már más tészta.
Már nagyon várom hogy csak kinyitom az ajtót, be a babakocsiba és indulás, hogy végre ne kelljen öltöztetni!!!!!
Tavasz gyere már!!!
Ja nekem a nagynak van testvérfellépője az ikerkocsin (egymás melletti kocsi), úgyhogy én tolom mindhárom gyereket általában. JÓ kis torna, tött mint 30 kg csak a 3 gyerek, +kocsi. :-) És most még fogyózok is.
Nagy sétál melletted? Vagy hogy sétáltok?
Nálunk 17hónap van a fiúk között. Nincs különösebb problémám velük, a kicsi nagyon türelmes, jó baba. (6hós) pont a nagy ellentétje. :-)
Sétánál nekünk is van testvérfellépőnk most már, mióta egyes babakocsink van, de eddig testvérkocsival mentünk sétálni. Az azért könnyebbség volt. Az a legjobb, ha megtanítod őket egyszerre aludni, és akkor lesz egy kis szabadidőd neked is. Ha bármire kíváncsi vagy, akkor kérdezz bátran, hátha tudok segíteni.
Szia!
Nekem 3 fiam van. 3 éves-2 éves és 3 hónapos.
Nem tudom, hogy miért, de nálunk eddig minden oké (kopp-kopp)
Minden nap megyünk sétálni négyesben, hétvégén apával ötösben :)
Tudják, hogy ha pl. nem állnak meg az utcán amikor szólok (út előtt) akkor aznap nem megyünk a játszóra. Séta van, játszó nincs.
Ezt 2x játszották meg, harmadszorra már nem :)
A napok úgy mennek simán, ha előre mindent előkészítek, megszervezek. Az ebédhez előző este kipakolok mindent ami nem hűtős. És reggel amikor a pici szopizott, összedobom az ebédet. Mire a nagyok ébrednek addig vagy kész az ebéd, vagy már csak kevergetni kell.
A szennyest is este válogatom ki (én megyek a fürdőbe esténként utoljára és akkor megcsinálom) annyival kevesebb a dolgom másnap.
Persze van, hogy a pici hasfájósabb és kézben szeret(ne) lenni, akkor aztán borul minden :)de összességében nálunk nem gond a kis korkülönbség. A fiúk jól eljátszanak együtt, a pici még sokat alszik.
Aztán, hogy később milyen lesz? Remélem nem rosszabb :)
Utolsó vagyok:
Igen, igen az nagyon jóóó ha együtt alszanak. Nekem a "nagyok" mindig együtt alszanak. A kicsinek még nem sikerül mindig :) de rajta vagyok az ügyön.
Most épen a szopikat tologatom 10 percekkel, hogy Ő is együtt ebédeljen a tesókkal, így együtt tudnak majd aludni délben...hjjja de jó is lesz :)
Én is várom a tavaszt, mert nálunk is van olyan, hogy mire egyet felöltöztetek kettő levetkőzik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!