Akiknél kis korkülönbség van a gyerekek között, hány hónap? NEhéz volt terhesen? És utána?
20 hónap a korkülönbség köztük.A végén volt picit nehezebb mert hatalmas hasam volt:-)Miután megszületett a pici tök jól alakult.A kisfiam nagyon nyugodt volt nem volt hasfájós sem.A kislányom sem volt féltékeny
Imádják egymást.
1 év van a két középsőm között. Hát félelmeim azok voltak bőven, mivel nagyon váratlanul ért a terhesség. De ma már csak örülni tudok, hogy így alakult. A terhességet nagyon jól viseltem, hírből sem ismertem egyiknél sem a hányingert, émelygést, fáradtnak lenni meg nem volt időm.
A két kicsi szinte napok alatt összeszokott. Mivel a nagyobb is nagyon pici volt, annyira nem is tértek el az igényeik. A mai napig a legjobb tesók.
Nekem annyira bejött a kis korkülönbség, hogy amikor 10 évvel később újabb babát vállaltunk, a kistesót már így akartuk időzíteni. Végül 23 hónap lett, ami egy fokkal nehezebb volt az első hetekben, mint az 1 év, de hamar belerázódtunk.
27 és 20 hó van a fiaim között.
3. terhesség nehéz volt a két kicsi miatt, nehéz volt nagy hassal pelenkázni, ellátni a kisebbiket. De mindent meg lehet oldani.
A két nagyobbik kb most kezd összenőni, hogy a középső is lassan két éves lesz.
Egyre többet elvannak együtt én meg babázhatok a legkisebbel. Bár a picurka egy áldás, amióta megszületett csak eszik-alszik-nézelődik. Sose sír, nem hasfájós, átalussza az éjszakát 3hetes korától... szóval vele nagy nyugalom van. A két nagy néha levágja a műsort, de hát ilyenek a gyerekek. Azért összegészébe nem olyan nehéz velük, mint amire számítottam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!