Most hogyhogy nem lesz óvodai ügyelet ? Miért kellett ezt is elvenni... bezzeg dohánybolt mehet és mezőgazdasági bolt
Vegigolvastam nagyjabol, miket irtatok, de latom, mar megnyugodott a lelked a nap végére. Azert leirnam, mi hogyan oldjuk meg, ha mar ez volt a kerdes.
3 gyerekem van, 7 éves elsos a legnagyobb,van egy 5 eves és egy masfel eves. Az egyik anyukával az oviban megbeszeltuk, hogy 3 napot ő, 3-at en vagyok a gyerekekkel. 3 napot megyek be dolgozni, 1-et meg igyekszem otthon megoldani. Az ő két gyereke is jön, 8 és 4 évesek. Aztán az en gyerekeim mennek hozza.
Olyan könnyen mondják sokan, hogy ott van apuka. Csak a legtöbb családban mindkét szülő keresete szükséges a megélhetéshez. Általában az egyik fizetést viszi az albérlet+rezsi. Vagy a hitel.
Szabadság...4 hétig nincs ovi. Ez majdnem az egész éves szabija egy embernek. És még ott a nyári szünet, őszi szünet, téli szünet. Az én ferjemék pl nyáron is és karácsony előtt is leállnak két hétre. Vagy fizetés nélküli szabi vagy az éves szabijából megy.
Bébiszitter... Magasabb az órabére mint nekem, így jobban járok ha maradok fizetés nélküli szabin.
Nagyszülők. Nagymama 2-3 éjszakás műszakot től folyamatosan zsinórban covid osztályon. Más sem hiányzik szegénynek, hogy nappal se pihenjen két kisgyerektől. De van akinek nincsenek szülei, vagy messze élnek. Esetleg maguk is aktívan dolgoznak.
119 És ahol több gyerek van ott annyi számítógépet/laptopot vesznek pluszban? Józan ésszel ez belátható, hogy lehetetlen. Azon kukacoskodni, hogy nem 2kor hanem este 6 kor csinálja meg, ennyi empátia igazán lehetne.
Megnézném egy ilyen tanárt mit csinálna egy borsod megye putri faluban ahol sok házban még a villanyáram is feltöltős, nem hogy mindenkinek laptop és korlátlan internet lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!