Most hogyhogy nem lesz óvodai ügyelet ? Miért kellett ezt is elvenni... bezzeg dohánybolt mehet és mezőgazdasági bolt
Sok a gyerekes szülő.
érdekes, az én gyerekkoromban egészen jól működött, hogy az otthin levő anyuka vigyázott a lépcsőházból vagy az utcából több gyerkre. Te vajon miért is nem tudsz egyeztetni a kollégákkal???
Meg egy kis adalék. Írtam egy Baratnőmnek hogy kisegítene e legalább 1-2napra mert ő egy kínai áruházban dolgozik ( ruha stb) gondoltam hátha segít mert bezár.
Nos azt írta: ők nyitva lehetnek mert vegyi árut is forgalmaznak ezért nyitva lehet?!!
Ilyen tényleg van??
Tipikus anyuka, aki szült egy kölköt és most az hiszi ő a világ közepe, mert nehogy már bármi fontosabb legyen a szent gyerekeknél.....🤦🏻♀️
Segítek: sokkal fontosabb, hogy megfelelően üzemeljen pl a mezőgazdaság, hogy legyen elegendő élelem, mint az hogy te két hétig nem tudod hova tenni a gyereked. És az is sokkal fontosabb, hogy végre újraindul az élet és a gazdaság, mint az hogy neked gyereked van. Hisz nehogy már bármi fontosabb legyen tőle.
Nem azzal van a baj, hogy nehéz megoldani a gyerekfelügyeletet es ezt elmondod, hanem a stílussal, ahogy előadod és kikéred magadnak, hogy mi az hogy a trafik meg az mg boltok nyitva lehetnek, bezzeg a gyerekek, mi az hogy náluk bármi fontosabb. Vagy ha már neked szar, akkor legyen másnak is?!
46 Nem, a fontossági sorrend nem helyes. Talán sorsjegyet kaparni is életbevágó? Vagy a sorsjegy, lottó egy élőlény??!
Tipikus bunkó aki ezt nem érti meg.
Remelem a tárgyak lim lomok sorsjegyek kasza gerebly boldoggá tesznek.
Nem azt mondom, hogy az én gyerekem mindennél fontosabb mert mindekinek a sajátja a legfontosabb, de mégis elorebb valo az ember, a gyerek mint bármilyen tárgy.
46 kedvesem ha mondjuk vallalkozasod lenne mondjuk pont mezőgazdasági, és kiesik mindkét alkalmazottak mert a gyerekkel vannak otthon akkor atgondolod ezt a szakadékot a gyerekszulos meg nem gyerekszulos emberek között.
Ugyanis a végső soron a munkáltatokra lesz rasozva az egésznek a megoldása.
És még kiegeszitem azzal, hogy milyen sokat kell majd költeni a kamu esélyegyenlőségi programokra ahol majd minden féle támogatással elmagyarázzák hogy milyen rohadt jól jársz ha nőket veszel fel dolgozni.
Ja tudom maradjon otthon az apa is mert az a legjobb ha egy családban egyenloseg van - a munkamelkulisegben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!