Most hogyhogy nem lesz óvodai ügyelet ? Miért kellett ezt is elvenni... bezzeg dohánybolt mehet és mezőgazdasági bolt
Kérdező és??? Fogd már fel, hogy más nyomorával a te bajod nem fog megoldódni. Ha a kaparóssorsjegyárus kerül utcátára, mert nem dolgozik akkor te most jól alszol?
Nem arról van szó, hogy x db bolt/intézmény lehet nyitva, és akkor most az óvikat kigolyózta egy mezőgazdasági bolt vagy lottózó.
Nagyon látszik rajtad, hogy böki a csőröd, hogy másnak bezzeg (még) nem rossz. Ez undorító. Foglalkozz a saját problèmád megoldásával ne másokat kívánj már utcára.
91 szerintem meg inkább az az undorító, hogy bizonyos szektorokat kipécéztek és padlóra küldenek .....
Biztosan valamelyik nyerőben érdekelt vagy azért írod ezt.
Jujj igen biztosan🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Én kérek elnézést, amiért próbáltam értelmet verni a fejedbe.
Igen biztosan direkt csinálta mindenki, hogy neked rossz legyen.
További jó másoknak rosszat kívánást, attól tuti megoldódik az életed.
94 Telefonrol tudok irni közben ez nem munkahely hanem az otthonom.
Én maradnék vele nagyon szívesen a szándékos alánkvágás és az anyagi kiesés ami rossz ebben.
Igen, teljesen természetes, hogy szándékosan a kisgyerekesek alá vágtak. Pont arra várt Viktor, hogy legyen ez a vírushelyzet, annak meg direktbe örül, hogy mutálódott is, így van ürügye szopatni titeket.
A legtöbb háztartásban most van anyagi kiesés, nem csak nálatok. Örülj inkább, hogy van még állásod, nem jártál úgy, mint a pincérek. Érdekes módon tőlük nem hallom, hogy direkt szívatná őket a kormány, pedig sokkal rosszabbul jártak, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!