Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mikor adod le a gyermeked a...

Mikor adod le a gyermeked a bölcsiben/oviban reggel?

Figyelt kérdés
Nekem 19 perc vonat, 6 perc BKV az út a munkahelyemre, ja meg 10 perc séta a bölcsitől a vonatig. Összesen 35 percet utazok, 7:10es vonattal el kell mennem kb hogy kényelmesen beérjek. Olyan 6:30kor el kell indulni itthonról a gyerekkel így a bölcsibe. Nagyon korainak érzem egyelőre, de nincs mit tenni, jövőhéten kezdjük. Ti mikor viszitek őket?
2021. jan. 18. 15:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ma 7.53-kor sikerült kijönnöm a bölcsi kapuján, de én 5 percre dolgozom onnan, így épp beestem 8-ra. 7.30-kor indulunk itthonról, es máskor bent vagyunk 5-10 perc alatt, de ma ebből több lett, mert csak hússzal tudtunk tötymörögni, ráadásul a maszkért is vissza kellett loholnom a parkolóba. 4óra 6 perckor megyek érte, az utolsó 3-ban van mindig.
2021. jan. 18. 21:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!