Kötelező a megjelenés?
Figyelt kérdés
Az ovis gyermekemék fellépnek egy szombaton 17 órakor kezdődő rendezvényen. Mi nem szeretnénk, ha a hétvégi programunkat megszabnák. Nem egyedi eset, többször is előfordul ilyen. Most az üzenetben alá is húzták, h várunk minden óvodást és családját .
Kötelező ez nekünk?
tegnap 20:04
1/16 anonim válasza:
Nyilván nem kötelező. Azért ha az én óvodás gyerekem fellépne, én ott lennék.
2/16 A kérdező kommentje:
Mi a gyereket se vinnénk. Ennek legfőbb oka, hogy kb. fél hatkor szokott fürödni mert nem alszik du-tán és olyankor már elég nyűgös.
tegnap 20:26
3/16 anonim válasza:
Dehogy kötelező.
Mi még egy külön programra sem mentünk el.
4/16 anonim válasza:
Nem kötelező. De ha fellépő akkor illik elvinni,hiszen számítanak a szereplésére (akkor is, ha többen mondják egyszerre vagy "csak" táncolnak). Ha ennyire nem akarjátok akkor szóljatok az ovinak, hogy ilyeneken nem fog szerepelni, ne adjanak neki szöveget/szerepet. De a legtöbb gyereknek ez nagy élmény, hogy szerepel, megtapsolják stb Ez nem csak oviban, iskolában is elő fog fordulni, hogy a helyi rendezvényen fellépnek a gyerekek is vagy ők csinálnak műsort (nálunk pl az adventi műsorok elvannak osztva, egyik vasárnap az ovisoké, másik az iskolásoké, a maradék kettő meg változó, de az ovis és sulis műsor minden évben fix.)
5/16 anonim válasza:
Csak én vagyok, aki örül ezeknek? Én nagyon örülök, hogy az óvónők nem csak gyerekfelvigyázók, hanem verseket, dalokat tanítanak a gyerekemnek, még jelmezeket is készítenek és előadják a városi adventi rendezvényen majd. Jobb lenne, ha csak a radiátort támasztanák? Nem jó látni ügyesen szerepelni a gyereked?
6/16 A kérdező kommentje:
Nem mindenki szeret szerepelni...
tegnap 20:50
7/16 anonim válasza:
Nem létezik, hogy ezt egy felnőtt szülő kérdezi! Nem hiszem el, hogy van olyan felnőtt, akinek problémát okoz az óvónőkkel közölni, hogy más program miatt a gyerek nem vesz részt a szombati rendezvényen!
8/16 anonim válasza:
Szerintem is jó buli az ilyen, ötös. ^^
9/16 A kérdező kommentje:
Nem jelent gondot közölni, csak azt szerettem volna tudni, kötelező-e.
tegnap 20:54
10/16 anonim válasza:
De nem gondolhatod komolyan, hogy az óvoda bármire kötelezhet egy családot! Nem gondolhatod komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!