Iskolai beíratásra vinni kell a gyermeket is, valamint mindkét szülő megjelenése kötelező?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 17. 12:16
2/8 anonim válasza:
Intézményfüggő. Nálunk a gyerkőcöt vinni kell, de elég egy szülő.
3/8 anonim válasza:
Nálunk nem kellett a gyereket vinni. Egy olyan papír volt, amin mindkét szülő aláírása kellett. Azt hazahoztam, párom aláírta, másnap visszavittem.
4/8 A kérdező kommentje:
Felhívtam inkább. Nem kell vinni a gyereket, de mindkét szülő megjelenése kötelező.
Még jó,hogy mindenhol máshogy van...XD
2023. ápr. 17. 12:39
6/8 anonim válasza:
Tényleg sulifüggő, mi mentünk mind (én, apuka és a gyerek) de se a gyerek se apuka nem volt kötelező amúgy. Az a legjobb, hogy rákérdeztél az adott sulinál, így gond nem lehet.
7/8 anonim válasza:
Az első gyerek a covid idején kezdett, neten kellett kitölteni valamit és ennyi.
A 2. tavaly, ő az oviban kapott papírokat, azt kitöltve kellett bevinni, de akár a szomszéd Mari is bevihette volna
8/8 anonim válasza:
Nálunk az iskolába mióta covid van, mindent letölteni, kitölteni, aláírni, scannelni az iratokkal visszaküldeni, max egy telefonos beszélgetés és utána megy ki postán a határozat, mellékelve a leendő ofő telefonszáma, amit keresni kell, ha ő addig nem tette. És ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!