Személyes megjelenés kötelező?
Én is kaptam egy Felicitas ingyenes ajándékcsomagról kupont!Viszont abban nem vagyok biztos,hogy ezt nekem más is beválthatja,vagy csak én?Utazás szempontjából kényelmesebb lenne,ha ezt a barátnőm a sulija melletti boltban beválthatná!Ami 70kmre van tőlünk,de ő mindennap ott van.
Van erre valami lehetőség,vagy kellek hozzá én is személyesen?Valaki hasonló helyzetben?
31 hetes kismami
Én a védőnőtől kaptam talán a második terhesgondozáson,egy Anyák Lapja újság mellékleteként!Tartalmáról nem sokat tudok,csak annyit említett a védőnő,hogy mindenféle krém neked és a babának,és sok-sok "minta"!Johnson's,Baba,Nivea...stb dolgok amikre szükség lehet/lesz neked és a babának!A harmadik trimeszterben kiváltható,és én bízom benne hogy segítségemre lesz,mert várható,hogy a babám ugyanolyan érzékeny bőrű lesz mint én,és amúgyis első "tudatlan"babás vagyok:)!És nem szeretnék feleslegesen kiadni ezreket olyan krémekért,amit késöbb nem tudunk használni!Szerintem kérdezz rá a Védőnőnél,mert elvileg ezt kötelező adnia!
Boldog babavárást Mindenkinek!
31 hetes Kismama
bárki kiválthatja a kis könyvel együtt.
NEkem volt bent sok apró dolog, meg egy Aventos cumisüveg is.
Nekem a védőnőm adott egy kis könyvet az első terheslátogatáskor (Felicitas: Várandós mamák tanácsadója), abban van a kupon, amit a terhesség utolsó trimeszterében lehet kiváltani. Nem kell személyesen ottlenned, nekem is a párom fogja kiváltani, viszi a kiskönyvet és kész. Nekem is messze lenne.
Egyébként még van benne egy Pocakkártya, és egy Olvasói válaszkártya, amikkel nyereményjátékon lehet résztvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!