Levelező felsőoktatásban van megjelenési kötelezettség a vizsgákon kívül?
Első órán elmondják, melyik óra katalógusos és mik a minimum feltételek...
De ne a lógásban gondolkodj... Ha lógni akarsz és nem akarsz bemenni, be se iratkozz!
Örülj hogy valaki segíteni próbál. Egyébként is minden egyetem honlapján megtalálod az erre vonatkozó információkat, nem nagy fáradtság..
Lusta vagy és még nekiállsz feljebb
#4 Mesteren nekünk is volt beiratkozásnál egy hölgy, akit nem láttunk többet, mert akkor még beszélgetés közben e-mailt cseréltünk, hogy majd küldjük egymásnak az infókat, aztán nem jelent meg az első alkalommal (sem). Többet nem is láttuk.
A korábbi ígéretekhez képest a munkáltatója mégsem volt olyan rugalmas, mint kellett volna, így viszont nem mert érdemben belevágni a dologba.
#8 koszonom, en egyelore a heti ket napbol egyet tudok megoldani es van online is lehetoseg bizonyos targyakra becsatlakozni, ami segitseg.
Termeszetesen nekem ez most fontosabb igy a munkahelyvaltas is siman szobajohet, csak kivancsi voltam a tapasztalatokra
Igen, van, intézmény válogatja.
Nekem 2 hetente volt reggeltől estig, 2nap után már azt sem tudtam milyen előadáson vagyok.
Unokatesóm minden negyedik héten hétfőtől-péntekig, délutánig.
Az se jobb, ha főálládod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!