Keletkezik visszafizetési kötelezettségem abban az esetben, ha most, a második félévem végén meggondoltam magam, hogy mégsem szimpatikus az adott szak, és a jövő évi felvételi eljárásban egy másik szakra szeretnék menni?
Kissé kaotikussá vált az OH-nál leírtak egésze, ezért tenném fel itt a kérdést.
Most vagyok a 2. félévem végén, eddig államilag támogatottként, és a félévem rosszul is sikerült, ezért esélyes, hogy átsorolnak önköltségesre a mostani szakomon, de olvastam, hogy ha egy éven belül újra jelentkezek, akkor elölről kezdődik a "számolás", de vajon a visszafizetési kötelezettségem is megszűnik ezzel?
És hogy ha átsorolnak, még van lehetőségem úgy "befejezni" a mostani szakomat, hogy egy éven belül legyen a jövő évi beiratkozásom? Vagy ha most passziválok, és mondjuk októberben szeretném megszüntetni a jogviszonyom, akkor is benne lesz ebben az egy évben?
Bármiféle segítséget előre is köszönök!
Köszönöm, a passziválással voltam kérdéses helyzetben, így rendben vannak a dolgok azt hiszem.
Nem, ELTE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!