Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyenek a pedagógiai assziszt...

Milyenek a pedagógiai asszisztensek a gyermeketek óvodájában?

Figyelt kérdés
Meg vagytok elégedve velük? Mit vártok el tőlük? Hogyan viszonyultok hozzájuk?

ma 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:
28%
Ha a pedasszisztens nem a dajka vagy az óvónéni elegáns neve, akkor fogalmam sincs nálunk az ki.
ma 10:47
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 A három teljesen más szakma. Ha nem tudod miről van szó, értelemszerűen nem kérek választ.
ma 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kiscsoportos volt a fiam, akkor nehéz volt neki az elválás, és a ped. asszisztens ebben segített. Végül olyan bensőséges kapcsolat alakult ki közöttük, hogy mindig az ő ölébe akart bújni. :-) Ha körtánc vagy csoportos játék volt, akkor állt be, ha a ped. assz. is beállt, és természetesen melléje állt. Aztán persze egy év alatt ez oldódott.

Szóval én abszolút meg voltam vele elégedve. Egyébként is egy aranyos, gyerekszerető fiatal lány volt.

ma 11:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, mit csinál a pedasszisztensünk, mert csak akkor találkozom vele, amikor esetleg korábban vagy később megyek a gyerekért, és ő van ott felügyelni a csoportra. De abból kiindulva, hogy a lányom nagyon szereti, tavaly karácsonykor mindenáron ő akarta odaadni neki az ajándékot, meg szívesen beszélget vele, megöleli búcsúzáskor, úgy gondolom, hogy akármit is csinál, azt jól csinálja. Kb ennyi is az elvárásom felé :D

Hozzátenném, hogy a csoportunkban nincsenek "nehéz eset" gyerekek, semmi sni meg auti meg ilyesmi, ami miatt kifejezetten szükség lenne a pedasszisztens segítségére így a nevelés tekintetében, gondolom jelentősége akkor van a személyének, amikor a csoportban van egy vagy akár több olyan gyerek, aki több egyéni figyelmet igényel a mindennapokban, és amit az óvónőknek nincs kapacitása megadni. Ha lenne ilyen gyerek a csoportban, vagy akár az enyém lenne olyan, akkor elvárnám, hogy ezt a kitüntetett extra figyelmet megadja neki, segítse úgy, ahogyan arra szükség van.

ma 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!