Mikor adod le a gyermeked a bölcsiben/oviban reggel?
Nálunk a férjem viszi reggelente bölcsibe a gyereket, mert én 6-kor indulok. Elég messze dolgozom, egy órát utazom.
A férjem reggel 8-kor kezd pár utcával odébb. Nálunk az lesz a gond amikor éjszakás és reggel 8-kor végez.. na azt még nem tudom pontosan hogy oldjuk meg. (A napokban kezdek dolgozni). De elvileg a munkahelye figyelembe veszi és leginkább hétvégére kap majd éjszakai műszakot.
Budapesti bölcsiben különböző kerületekben volt a lakás-bölcsi és a munkahely.
Reggel 5:30-kor kelés, 6:15 körül indulás, busz és séta kombinációjával 7kor kész voltam a beadással, indultam munkahelyre, 8ra beértem.
4kor végeztem és 5re átértem a fiamért, aki kb mindig utolsó volt..
Utáltam, de muszáj volt. Amíg a férjem tudott segíteni, addig reggelente ő vitte be 9 körül.
Most épp meg tudjuk oldani úgy, hogy 8:30-ra megy. De volt másképp is, mikor bölcsis volt, 7 után ott voltunk.
Figyelj, szerintem kár másokhoz viszonyítani. Minden csoportban vannak korán érkező gyerekek. Bölcsiben pl visszafektették aludni őket reggel, oviban ők legalább tudtak aludni a déli alváskor, mikor a többi már csak szenved. Gondolom este pedig korábban lefekszenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!