Szerintetek jogos kissé a felhàborodàsom?
Nem a váladzolók naívak (hiszen elkérik az elszámolás, amit neked is lehetne) hanem te vagy paranoiás. Mégis mi a bajon azokkal az óvónőkkel, h aljas módon lopással rágalmazod őket?
Havi max 2000 ftról beszélünk. Amit a gyerekre költenek (így vagy úgy)
Elmondtám már 20-an. Te mégis az óvónőket gyanúsítgatod. Miért? Igazából mi bajod velük?
😆😂😂 itt egyedül te szapulsz mindenkit, akinek nem egyezik a véleménye a tiéddel!
Pszichiátert kéne keresned, és nem a depressziód miatt 😉 Nárcisztikus vagy egy kis üldözési mániával.
Nyilván mindenki hülye, csak te vagy helikopter 😂
De azért annyi vér nem volt a pucádban h mikor megszavazták a szülőin, szólj h ez neked sok, és nem tetszik. Vagy h elszámolót kérj a kiadásokról.
Te kértél véleményt, most mégis mindenki aki nem érz veled egyet naív stb...
Szerintem a hiba a te készülékedben van!
Nevetséges vagy 😂
Ész érveket mondtak a kérdésedre!
Miért írtad ki a kérdést, ha téged nem érdekel a többi ember véleménye?
Már azt sem tudod h mibe köss bele! Csak dobálózol össze vissza!
Már mindenkit ellenségnek tekintesz!
Egyedül te írsz olyan stílusban, mintha mindenkinél okosabb lennél.
Pedig a válaszaidból látszik, hogy ez nagyon nem így van!
Most is azt tanácsolom hogy
1 kérj egy elszámolást a beadott pénzről!
2 keress fel egy szakembert 😉
Aki aki azt írja nem sok pénz ez, havi 1700 ft.. tényleg nem sok.
25fős csoport esetén a csoportpénz 10 hóra 125 ezer forint, az eszközpénz 150 ezer ft.
Összesen 275 ezer forint, úgy hogy
tisztaságit kapnak, a gyümölcsöt vinni kell, ha bármi ünnepség van a nasit, üdítőt vinni kell. A rendezvénypénzt nem is számoltam, szerintem az a ferr ha mennek valahová az ovival, akkor annak a programnak sz árát elkérni, nem x forintot havonta.
Én bizony megnézném azt az elszámolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!