Szerintetek jogos kissé a felhàborodàsom?
Hát én konkrétan szoktam látni (délben, amikor a gyerekemet várom), hogy az ovónéni idős apukája úgy jár az oviba, mint a boltba, majd megpakolva ebéddel, folyékony szappannal, zsebkendővel, wc-papírral megy haza :)
Mivel amúgy nincs semmi probléma, aranyosak az ovónénik én ugyan nem teszem szóvá, fene ott egye azt a pár ezer ft-ot amit megspórolnék " jogos-nem jogos költség" címen. Írom ezt úgy, hogy az első oldalon leírt, lenézett, csóró, nem dolgozó, lusta háztartásbeli vagyok.
Nem olvastam végig a válaszokat, de nálunk nincs havi összeg. Eddig kétszer kellett vinni popsitorlot, zsebkendőt, fogkefet, fogkrémet. Egyszer rajzlapot. Szoktak kérni ünnephez enni-innivalot. Színházhoz kértek 700 forintot, jeleztem nekik, hogy a színház oldalán ingyenes a program. Nem azért, mert belehaltam volna az összegbe. (Utána jártak és kiderült, a színház tette ki tévesen.)
És igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!