Szerintetek jogos kissé a felhàborodàsom?
Te jó ég, lett ám színvonal a végére.
Ha jól emlékszem az volt az alapkérdés, hogy sok-e a befizetnivaló. Ebből lett ez a haddelhad..
Az átlaghoz képest sok, akárki akármit mond.
Akinek meg az a heppje, hogy majd az óvoda heti szinten szórakoztassa szegény gyereket, mert jaj mi lesz velük, annak remélem majd 5ezreket kell fizetnie havonta és a cirkusz és a bűvész is házhoz jön.
Ilyen anya vagyok én, meg olyan, aki saját maga szereti a gyerekét vinni a bábszínházba, állatkertbe. Nem is vitték őket egyik helyre se, egy kirándulás volt egy nevelési évben és a gyereknapra volt zenekaros buli a gyerekeknek. A szomszéd oviban ugrálóvár is volt, na bumm a miénkben nem. Szegény gyerekek de sokat nélkülöztek. A 700 ft havi programpénz is egy vagyon, nem mindenki tudja ezeket leakasztani.
Az aggódóknak mondanám, hogy volt a gyerekem cirkuszban, bábszínházban, állatkertben, vadasparkban, tengerparti nyaraláson is, óvodától függetlenül.
Meg az alapítványi támogatást is fizettük, pedig semmit nem láttunk abból se, hogy mire költötték - talán majd pár ciklus és beszerelik a klímát, amire a legnagyobb szükség lenne. Addig még pár csoportnyi gyerek fog gutát kapni nyáron a hőségtől.
A suliban dettó. Teremfestés, glettelés,padfestés, virágosítás, fásítás - kb mindent a szülőktől várnak a csoportpénzen és az alapítványi támogatáson túl. De itt legalább kapunk elszámolást és lehet látni, hogy ez a sok pénz mire megy el és HAHÓ marad is belőle egy csomó.
Nagyon sajnálom, hogy itt tart ma Magyarország.
Én tényleg elismerésből írtam, hogy sikerült jól átverned. Annyira jól hoztad a suttyó, tanulatlan, kisebbségi anyukát, apránként csepegtetve a fokozatokat, hogy 16 oldalig jutott ez a téboly.
Viszont alapszabály: ha a troll lebukik, nem szabad erőltetni tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!