Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerintetek jogos kissé a...

Szerintetek jogos kissé a felhàborodàsom?

Figyelt kérdés
Szóval.. Adott egy ovi, kiscsoportosok vagyunk, nem ismertük eddig, hogy Ilyen szabàlyok és "követelmények" vannak. A szülõk év elején megszavaztàk, hogy havi 500ft\hó csoportpénz, 700ft\hó rendezvény pénz, emellett 3000ft\félév eszközpénz. Ezen kívül hetente gyümölcsnap mindenkinek vinnie kell hetente gyumolcsot.. Ha pl. Karàcsonyi "buli" vagy ilyesmik vannak külön suti, udito stb. Ugye ha jól tudom az ovi az ebéd pénzen kívül n nagyon követelhet penzt, de õket ez nyilvàn ne érdekli. Tisztasàgi csomagot az önkormànyzat àllja. Nos, van az a szokàs is, hogy aki visz\nem visz gyümölcsöt annak a neve mellé a falon tesznek egy úgymond hiànyossagi jelet vagy nem is tudom mit a lényeg, hogy Tudja mindenki melyik gyerek szülõje nem visz gyumit. (Ami mar Szerintem onmagaban is megalazo) , fogalmam nincs mire kell ennyi penz, ha meg a tisztasàgit is àllja az önkormànyzat. Csak Szerintem tulzas kicsit ez a kovetelozes, vagy en vagyok maradi mert falu helyen laktam es Ott szo nincs Ilyen osszegu penzekrol, sot meg csoportpenzrol sem. Ez pedig varos. Ti mit gondoltok? Tulreagalom es be kellene allnom a sorba a tobbi bologato szulohoz, vagy finoman alljak ki a csendben marado szegyentol felve, szegeny sorsu csaladok neveben is?
2020. jan. 17. 21:11
 141/172 A kérdező kommentje:
Akkor utoljara is leirom: A mikulas csomagot pl kifizettem mert az a gyerekemnek lett, de ami nem az en dolgom azt nem fogom fizetni te s*ggghulye. Eddig kifizettem az eszkozpenzt is, de mivel mar kicsit gaz, hogy csak koveteltek meg koveteltek meg minsig mindert, ezaltal amit amugy az allamnak kellene fizetni, megmondtam nem fogom. Ertheto igy mar?
2020. jan. 21. 14:51
 142/172 A kérdező kommentje:
Van jo par komment... Kicsit olvasd vissza az egeszet aztan rakd ossze a fejecskedben, hogy megertsd. Mert sokan irtak, hogy a mikulascsomagot is mas szulok fizettek ki a gyerekemnek. Nem! En fizettem, hustvetra is en fogom kifizetni a gyerekemnek a nyuszit. De mast, ami az allam dolga, hogy fenntartsa az ovodat abba nem szallok be, kapizsgalod mar?
2020. jan. 21. 14:54
 143/172 A kérdező kommentje:
Probaltok meg valamivel belem kotni, vagy vegre leirja valaki pontosan mennyit kap az ovoda az allamtol? Vagy azt senki sem tudja? 😮
2020. jan. 21. 14:55
 144/172 A kérdező kommentje:
En nem vagyok annyira szerencsetlen, hogy par nevtelen sggfejtol majd rosszul erzem magam. Pont ellenkezoleg! Csak felerositetek abban, hogy mennyi agyatlan, beszurkult szulo van manapsag akik miatt elvarnak tolunk mindent az ovonok... En hulye pedig azt hittem ezt az ovonok talaltak ki es rajuk voltam pipa.. De latom, hogy nem, nem ok, hanem ti talaljatok ki az egesz hulyeseget, mert nem tudom ezzel kinek akartok bizonyitani, de higyjetek el sokan rossz szemmel neznek ratok mert ilyen helyzetet krealtok mindenkinek csak nem mernek szolni, mert mindig a tobbseg dont ok meg ki lennenek rekesztve. Hat en meg inkabb elkerulom az ilyeneket, minthogy bekussoljak, hogy ilyenek tarsasagaban "jo" legyek.
2020. jan. 21. 15:00
 145/172 A kérdező kommentje:
Inkabb vagyok irigy meg hulye stb olyanok szemeben akik kicsit sem erdekelnek, minthogy egy nyalis luvnya a sok kozul. ;)
2020. jan. 21. 15:01
 146/172 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezeltesd magad. Te az a tipikus anyuka vagy, aki az élő fába is bele fog kötni. Szegény gyereked.
2020. jan. 21. 15:04
 147/172 anonim ***** válasza:
100%

Neked aztán tényleg üldözési mániád van!

A milulás csomagról volt számla? Honnan tudtad h tényleg annyiba került e 😂

Az iskolázatlanság nem a diplomán múlik. Látszik h neked már előtte se volt sok sikered a suliban, mert szövegértésed nincs.

Csak körítést írsz a saját tévképzeteid köré 😆

Tb alapon is lehet kérni már pszichológus segítségét!

De te ne vigyél wc papírt mert azt a kórháznak kéne állnia

2020. jan. 21. 15:07
 148/172 A kérdező kommentje:
Még még anonimok, még még! Temaval kapcsolatosan valami? Vagy arra mar nincs gondolatmenet? Szegenykem :( mondj meg valami jot, aztan megimerkedhetunk szemelyesen is csakhogy tisztan lasd melyikunk a hulyebb :) de fogadok erre le fogsz razni :( hisz csak anonim vagy ilyen okos.
2020. jan. 21. 15:10
 149/172 A kérdező kommentje:
En addig eret vagok :(
2020. jan. 21. 15:11
 150/172 A kérdező kommentje:
Most ugyis van idom, na mondjatok meg ilyen jokat hagy mulassak az agyatlan nyalisokon :D
2020. jan. 21. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!