Szerintetek engedélyezni kellene, hogy homoszexuális párok gyereket fogadhassanak örökbe?
Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 20:41
71/80 anonim válasza:
2019-ben ha valaki azt mondja, hogy a homoszexualitás divat, választás vagy nevelés kérdése, mélységes döbbenetet vált ki belőlem. Ennyi erővel a Föld is lehetne még lapos vagy az AIDS is terjedhet kézfogással a tömegek fejében. Ideje lenne tanulni, fejlődni és felébredni! Bőven ideje lenne már, mert az élet elrohan nagyon gyorsan, és meg sem éled teljességében, ha ilyen alacsony tudásszinttel éled végig.
72/80 orig válasza:
Bocsánat, a hivatkozott linkben nem történt utalás a Római Birodalomra. Csupán egy másik tanulmányt párhuzamosan olvasva kevertem össze.
73/80 anonim válasza:
Olvasva a hozzászólásokat szóhoz sem jutok. Sok téves megközelítés és buta lekezelő megjegyzések a másság miatt. Durva hogy ilyen emberek vannak. Én speciel arra lennék kíváncsi hogy az ilyen emberek hogyan reagâlnának arra a saját gyerekük lenne hasonló helyzetben.
74/80 anonim válasza:
Meglepődnél, hogyan reagálnak. Mennek a kitagadások, a kapcsolat megszakítása, a tagadás (csak figyelemre vágysz, meg miért választasz ilyen nehéz utat, stb.), a találgatások, hogy ki rontotta meg, a pszichológushoz zavarás, hogy kiverjék a fejéből, stb. Ez a sötét középkor tényleg. Azt hinné az ember, hogy már milyen sokat fejlődött a világ! Végtelenül elszomorít, hogy mennyire nem.
75/80 orig válasza:
71. 73. Másra nem futja, mint szörnyülködésre, lebunkózásra, a felsőbbrendűségük hangoztatására minden tartalmi mondanivaló nélkül? Ehhez borzasztó nagy ész kellett. De hát itt tartunk a 21. században. Majdnem meg lettem győzve. :)
76/80 anonim válasza:
Tévedsz. A meleg ismerőseim, barátaim is azon a véleményen vannak, hogy a kérdés nem ilyen egyszerű, tovább kéne vizsgálni, és ha engedélyezik is az örökbefogadást azt is legfeljebb nagyobb gyerekre akinek már van identitása. A meleg ismerőseim ellenzik a leghevesebben, hogy melegek is örökbe fogadhassanak.
De ítélkezni a másik véleménye fölött mindig a legegyszerűbb a dolog érdemi végiggondolása nélkül...
77/80 anonim válasza:
78/80 anonim válasza:
Üdvözlöm a meleg, megfélemlített ismerőseidet. Én is az vagyok és igenis kikérem magamnak, hogy 2019-ben Magyarországon nem fogadhatok örökbe gyereket, mert nincs kivizsgálva, hogy rosszabb hatással lennék-e rá, mint az árvaház. Szánalmas, ami itt megy, akárki akármit mond!
80/80 anonim válasza:
A meleg barátaim, köszönik szépen teljes biztonságban és boldogságban élnek, kikérik maguknak, hogy meg lennének félemlítve.
Ha te így érzed magad, akkor a saját érdekedben keress fel egy mentálhigiéniás szakmbert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!