Szerintem sem a legjobb ötlet. Látható, hogy cudar világ jön, háború, gazdasági válság. Melyik lesz az a család akit majd elővesznek és a korbeli internálótáborba visznek Magyarországról? Tuti nem a keresztény nagycsalád. Bár, ha az iszlám jön, akkor lehet, de szerintem ők gyorsan áttérnek, és a melegeket meg a zsidókat fogják begyűjteni megint.
2018. dec. 30. 00:20
32/80 anonim válasza:
Te vagy az a fajta hozzászóló, aki képes a babapopsi krémről szóló kérdésnél is politizálni, ráadásul hülyeségeket.
2018. dec. 30. 07:55
33/80 anonim válasza:
Ez megtörténhet, akármennyire hülyén hangzik.
2018. dec. 31. 01:48
34/80 anonim válasza:
Igen
2018. dec. 31. 06:31
35/80 anonim válasza:
A gyerek szempontjából biztosan jobb egy szerető légkör, de a környezet bántásaival szembe kell néznie. "Neked két apukád van?" "Ma ki jön érted: anyu vagy anyu?" Vagy pl a gyerek rájuk nyit...miközben apu tölti aput. :) Nem is tudom ezeket a kínos szitukat hogy lehet kezelni. Baromi nehéz lehet. Ugyanakkor nekem is volt meleg kollégám akiről nem gondoltam sokáig hogy az, simán kinéznék belőle egy jóapukaságot.
2018. dec. 31. 07:44
36/80 anonim válasza:
Mert amikor apu tömi anyut? Azzal lebukni nem kellemetlen? Pont ugyanaz.
2018. dec. 31. 08:14
37/80 Laci137 válasza:
Magyarorszag nem fejlett orszag es valoszinuleg nem is lesz az! Ez a leggazabb orszag sajnos.
Miert nem az ? Nektek minden egy gaz. Az orszag a tarsadalom, minden. Csak ti vagytok aranybol.
Eleg kar h ilyen negativ gondolkodasu emberek akarjak megmondani a tarsadalomnak h mi a jo es mi nem. Aztan ezek akarjak a tarsadalomra rasozni az ok akaratukat.
Azon eljatszott gondolatotok h milyen lenne Magyarorszag ha epp nem a liberalisok miatt esik bele a VH.ba es ha epp nem a vesztes oldalon vegzi a haborut?
2018. dec. 31. 08:24
38/80 Laci137 válasza:
#30 Nincs sotetseg!
Inkabb te sotetitted be.
Elfelejtetted a peladadhoz hozzaadni a 3ik opciot is amikor hetero par szeretben neveli orokbefogadott gyereketves epp orvost nevel.
2018. dec. 31. 08:35
39/80 anonim válasza:
36-oska:
De, ugyanilyen kellemetlen csak az természetes, a homérosz meg nem.
Mondjuk kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy a meleg párok gyerekei milyen arányban lesznek ugyanolyanok mint a szülei ha azt tartják "mintának".
2018. dec. 31. 09:14
40/80 anonim válasza:
Szerintem amíg ennyi gyerek van a különböző állami neveldékben, addig én engedélyezném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!