Szerintetek engedélyezni kellene, hogy homoszexuális párok gyereket fogadhassanak örökbe?

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem sem a legjobb ötlet. Látható, hogy cudar világ jön, háború, gazdasági válság. Melyik lesz az a család akit majd elővesznek és a korbeli internálótáborba visznek Magyarországról? Tuti nem a keresztény nagycsalád. Bár, ha az iszlám jön, akkor lehet, de szerintem ők gyorsan áttérnek, és a melegeket meg a zsidókat fogják begyűjteni megint.
2018. dec. 30. 00:20
 32/80 anonim ***** válasza:
85%
Te vagy az a fajta hozzászóló, aki képes a babapopsi krémről szóló kérdésnél is politizálni, ráadásul hülyeségeket.
2018. dec. 30. 07:55
 33/80 anonim ***** válasza:
28%
Ez megtörténhet, akármennyire hülyén hangzik.
2018. dec. 31. 01:48
 34/80 anonim ***** válasza:
68%
Igen
2018. dec. 31. 06:31
 35/80 anonim ***** válasza:
30%
A gyerek szempontjából biztosan jobb egy szerető légkör, de a környezet bántásaival szembe kell néznie. "Neked két apukád van?" "Ma ki jön érted: anyu vagy anyu?" Vagy pl a gyerek rájuk nyit...miközben apu tölti aput. :) Nem is tudom ezeket a kínos szitukat hogy lehet kezelni. Baromi nehéz lehet. Ugyanakkor nekem is volt meleg kollégám akiről nem gondoltam sokáig hogy az, simán kinéznék belőle egy jóapukaságot.
2018. dec. 31. 07:44
 36/80 anonim ***** válasza:
80%
Mert amikor apu tömi anyut? Azzal lebukni nem kellemetlen? Pont ugyanaz.
2018. dec. 31. 08:14
 37/80 Laci137 ***** válasza:
36%

Magyarorszag nem fejlett orszag es valoszinuleg nem is lesz az! Ez a leggazabb orszag sajnos.

Miert nem az ? Nektek minden egy gaz. Az orszag a tarsadalom, minden. Csak ti vagytok aranybol.

Eleg kar h ilyen negativ gondolkodasu emberek akarjak megmondani a tarsadalomnak h mi a jo es mi nem. Aztan ezek akarjak a tarsadalomra rasozni az ok akaratukat.

Azon eljatszott gondolatotok h milyen lenne Magyarorszag ha epp nem a liberalisok miatt esik bele a VH.ba es ha epp nem a vesztes oldalon vegzi a haborut?

2018. dec. 31. 08:24
 38/80 Laci137 ***** válasza:
23%

#30 Nincs sotetseg!

Inkabb te sotetitted be.

Elfelejtetted a peladadhoz hozzaadni a 3ik opciot is amikor hetero par szeretben neveli orokbefogadott gyereketves epp orvost nevel.

2018. dec. 31. 08:35
 39/80 anonim ***** válasza:
16%

36-oska:

De, ugyanilyen kellemetlen csak az természetes, a homérosz meg nem.

Mondjuk kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy a meleg párok gyerekei milyen arányban lesznek ugyanolyanok mint a szülei ha azt tartják "mintának".

2018. dec. 31. 09:14
 40/80 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem amíg ennyi gyerek van a különböző állami neveldékben, addig én engedélyezném.
2018. dec. 31. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!