Engednéd, hogy a melegek örökbe fogadhassanak gyereket? Akár 2 nő, akár 2 férfi.
Nem provokálásnak szánom. Indoklást is írjatok.
Én engedném.
Igen.
Nincs indokom arra, hogy miért ne, teljesen logikusnak tűnik, hogy fogadhassanak örökbe.
Persze
Egy gyereknek szerető szülőkre van szüksége. Két férfi/nő ugyanúgy megtudja ezt nekik adni mint egy hetero pár.
Én engedném, mert az intézetben élni a gyerekeknek nagyon rossz. Anyukám intézeti nevelő volt és néha elvitt magával és sok intézetis gyereket ismertem.
Sokkal jobb helye van egy gyereknek egy szerető családban,akkor is ha rendhagyó család.
Az örökbefogadásnak komoly feltételei vannak és ellenőrzik is ezeket, az ilyen családba kerülő gyerekek nagyszerű esélyeket kapnak és mindenki csak jól jár egy ilyen helyzetben.
És azt is engedném, hogy leszbikus párok ugyanúgy elmehessenek mesterséges megtermékenyítésre, mint a hetero, hogy saját gyereket szülhessenek.
7es,egy nevelőotthonban meg semmilyen családképe nem lenne.
Plusz rengeteg csonka család van, meg új párjaik az elvált szülőknek,stb
Na de épp ez az, NEM KELL, hogy nő és férfi legyen a család. Lehet nő és férfi, férfi és férfi, nő és nő. Ennyi.
Semmivel nem lesz több az a gyerek, akinek a szüleinek egymásba illik a nemi szerve. Legalább a gyerekeket sem fogják belekényszeríteni nemi szerepekbe, hogy belenyomorodjanak minden áron, hanem szabadon választhatnak, hogy mi tetszik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!