Engednéd, hogy a melegek örökbe fogadhassanak gyereket? Akár 2 nő, akár 2 férfi.
Nem provokálásnak szánom. Indoklást is írjatok.
Én engedném.
Akkor legyen valami érdemleges forrás is:
Itt ismertetik a tanulmányt:
Mint látható, ez egy 2015-ös tanulmány. Lényegesen megalapozottabb, mint a korábbi kutatások, miután a metodikája sokkal inkább megfelel a tudományos követelményeknek. Szignifikáns különbséget mutat ki az egynemű és a különnemű párok által nevelt gyermekek között az érzelmi és fejlődési problémák arányában. Az eredmények szerint 12 pszichometriai tényezőből nyolcban kétszer nagyobb a klinikai érzelmi és a fejlődési problémák az azonos nemű párok által nevelt gyermekeknél. A súlyos érzelmi problémák lehetősége az azonos nemű párok által nevelt gyermekeknél 17 százaléka, míg a különneműek által nevelteknél csak 7 százalék.
A szerző ugyanezen a mintán végzett korábbi vizsgálatában az ADHD előfordulása 15,5% az azonos nemű, 7% a különnemű párok gyermekeinél, a tanulási problémák pedig 14,1% vs 8%.
Biztos nem részlehajló a szerző.
Donald Sullins
The Catholic University of America
De most látom, az egész oldal ilyen.
Olyat kéne, ami nem hajlik se jobbra, se balra politikailag.
Én is linkelhetek huffingtonpost-ot, csak semmi értelme.
2 nőnek egyértelműen engedném
2 férfi, ha az egyik "férfi" személyisége lányos, szintén rendben
2 férfi mentalitású férfire hát, ő... melegségelfogadás ide vagy oda, ebben már nem vagyok annyira biztos. Gyereknevelésre egy aggódó anyuka van kitalálva, aki képes 20 órán át gügyögni-gagyogni a gyerekkel, nem az ilyen húdelazavagyok bszokbele férfiak, akiknek két perc után kiszaladhatnékuk lenne a világból. Ott azért komolyabb vizsgát támasztanék, hogy valóban alkalmasak-e rá. Ha igen, akkor visszaszívom, amit írtam.
Akkor a hetero pároknál is vizsgáljuk be az apákat. Vagy hívjunk rendőrt minden apára, akit egyedül látunk a gyerekeivel.
Ha valaki szülő akar lenni, nem fog beleszarni a dolgokba. A """lányosság""" pedig semmire nem garancia. Csodás amúgy ez a heteronormatív gondolkodás. Két férfias nő? Azt is extrán vizsgáljuk be?
párommal 5 éve vagyunk együtt, mindketten férfiak vagyunk. Vállalkozók, jómódúak, fiatal felnőttek. Persze hogy engedném az örökbefogadást. Mindketten nagycsaládban nőttünk fel, családcentrikusak vagyunk.
Miért engedném? Nehéz pártatlannak lenni az ügyben... Hiszem azt, hogy biztosítani tudjuk egy gyermek kiegyensúlyozott testi lelki fejlődését. Mivel alapból hosszú procedúra az örökbefogadás, jobban vágyunk egy gyerek után, mint egy heteró pár, akiknél becsúszik a gyerek. Egyszóval jobban meg tudjuk becsülni a lehetőséget. Másrészt valószínűleg lecsúszunk erről, mert mikorra itthon is elfogadott lesz, mi már túl öregek leszünk az örökbefogadáshoz.
29/F és 31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!