Engednéd, hogy a melegek örökbe fogadhassanak gyereket? Akár 2 nő, akár 2 férfi.
Nem provokálásnak szánom. Indoklást is írjatok.
Én engedném.
"- melegek gyengédsége gyerek iránt is gyanúsabb lehet, ennyi idős fiatal már jobban el tudja dönteni, hogy mi helyén való, mi nem neki"
Gyanúsabb. Kinek? Mi? Egy leszbikus nem pedofil. Egy meleg férfi sem. Azt a sötétségét neki.
IGEN!
"Ezekhez képest egy homokos pár rendezett körülményekkel maga az áldás.
Vagy melyik jobb: a putriba szülni 14 évesen, aztán kirakni utcára a kölköket és feküdni a romhalmazban, seftelni, strihelni, vagy biztosítani a tisztességes körülményeket egy örökbefogadottnak, akit aztán tényleg megbecsülnek?"
Nagyjából ezeket gondolom én is.
+ amit a #20 ír, azzal is nagyon egyet értek.
"21: ezt igy biztosan ki tudod jelenteni hogy egy meleg/leszbikus BIZTOS nem pedofil? Pedofilok CSAK a heterok kozt vannak? Akkor miert gyakoribbak a kisfiumolesztalasok ?"
Ki tudom azt jelenteni, hogy ATTÓL NEM jobban pedofil, hogy Gézával vagy Gizivel szexel.
De azt a TÉNYT is ki tudom jelenteni, hogy a gyerekek elleni szexuális erőszak több, mint 84%-ban a családon/rokonok belül valósul meg, MIKÖZBEN a társadalomban 10% a melegek aránya.
Azt a TÉNYT is ki tudom jelenteni, hogy a melegségnek SEMMI köze a pedofiliához, ami egy aberrált, orvosilag azonosítható betegség.
Ezek mind TÉNYEK.
Igen, de a kérdésnek jelenleg nincs értelme, mivel csak egyedülállók és házastársak fogadhatnak örökbe, A melegek pedig jelenleg nem házasodhatnak Magyarországon.
Egyedülállóként pedig most is fogadhat örökbe meleg férfi vagy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!