Engednéd, hogy homokosok örökbe fogadhassanak gyereket? Mondjuk két lány.
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 21:46
1/61 anonim válasza:
Persze, fasza kis gyerekkoruk lenne
2/61 mus musculus válasza:
Le leszek anyázva, de én nem engedném. Nem elég, hogy az elk*rvult média is folyton-folyvást reklámozza őket, de még otthon is ezt lássa mindenki, mi? Milyen példát mutatnának ők? Én úgy gondolom, a homoszexualitás nemcsak a géneken múlik, hanem a környezeten is. Ilyen alapon simán beléjük nevelhetik a dolgot, szvsz meg már van épp elég meleg, nem kéne gyarapítani a táboruk lélekszámát. Amúgy nem ítélem el őket, de ez már sok lenne.
3/61 anonim válasza:
Mér lennél leanyázva, kajak fainul összehoztad a témát egy válaszba :)
4/61 anonim válasza:
Engedném. Azt sem tartom tragédiának, ha a gyerek ettől lesz homoszexuális. Nem tökmindegy, kivel akar szexelni? Az a lényeg, hogy BOLDOG élete legyen, és az inkább lesz egy kiegyensúlyozott homoszexuális párnál, mint egy árvaházban!
5/61 anonim válasza:
Én sem engedném,annak ellenére,hogy nem ítélem el a homokosokat. A gyerekek rossz példát látnának maguk előtt, az iskolában csúfolnák őket,és nagy valószínűséggel ők is homokosok lennének.
6/61 anonim válasza:
Aki meleg, az legyen meleg a saját világában, lehet azt úgy is, hogy nem reklámozzuk. Nekik jó így, nekünk is jó így. De ki tudja, hogy a gyereknek jó e így? Jó lesz e, ha két anyukája lesz? Manapság azért is cikizik a gyereket, ha a telefonján nincs android, meg nemtom milyen kamera... akkor mit kapna ha két szülő egyforma? Ha meleg lennék nem fogadnék örökbe gyereket.
7/61 anonim válasza:
Attól függ. Ha az alternatíva az intézet, akkor már inkább a homokos pár. Ha viszont hetero házaspár is jelentkezik a gyerekért, akkor én bizony diszkriminatív módon nekik adnám a gyereket. Mégis csak egészségesebb légkör, ahol a gyerek megtanulhatja a normális férfi-női szerepeket, viszonyrendszert.
8/61 anonim válasza:
Nemhiszem, hogy egy homárok között nevelkedett gyerek később mentálisan túl egészséges lenne
10/61 anonim válasza:
Nem nem ez nem természetes és a gyerek szellemi fejlődését is befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!