Támogatjátok-e a melegek házasságát és azt, hogy gyereket fogadhassanak örökbe?
Miért lenne provokáció?
A világ fejlődik és haladni kéne a korral.
Sajnos a magyarok nagyon le vannak maradva tolerancia és megértés területén...
Nem.nem természetes,nem normális.
Mi az,hogy haladni kell a korral?
A haladás azt jelenti,hogy a homoszexualitás normális?
Akkor én inkább maradnék konzervatív.
Egy gyereknek normális családra van szüksége ahol mindkét félből lát,tapasztal,amint az egyik elveszik úgy rögtön maradandó károsulást okozhat a gyereknek.
Kell ez nekünk?
Te meg vagy húzatva: "létesíthessenek szexuális kapcsolatot 12 éven felül." Ezt szeretnéd???
A magyar (meg szinte minden külföldi) jog csak 14 év felett engedi a szexuális kapcsolatot.
Alatta akár beleegyező volt, akár nem BÜNTETENDŐ!!
Még ebben is különbözzenek a normális emberektől?
Nincs bajom a melegekkel, szeressék egymást, legyenek boldogok.
Viszont ne váljon már teljesen hétköznapi dologgá egy gyerek számára, hogy két bácsi vagy két néni kézenfogva megy az utcán, esetleg puszilgatja egymást...Egy gyerek a normális férfi-nő kapcsolatot látva alapnak nőljön fel.
Ezért nem támogatom egyiket sem.
A kérdésed második felét én is provokációnak hittem. Nagyon szomorú, rémísztő és felháborító, hogy komolyan gondolod.
NAgyon troll szagú kérdés ez, már ebből is.
"örökbefogadott gyermekeikkel létesíthessenek szexuális kapcsolatot 12 éven felül."
szándékos provokálás semmi több, ha meg komolyan gondolja ezt akkor 1 elmebeteg.
Dont feed the troll!
"Ha már itt tartunk, akkor szerintem meg kellene szabni, hogy a TV-ben hány százaléknak kellene lennie a homoszexuális műsorok számának és azt is meg kellene engedni, hogy a melegek az örökbefogadott gyermekeikkel létesíthessenek szexuális kapcsolatot 12 éven felül."
A mai liberális világban az emberek még meg is tapsolnák az ilyen döntéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!