Miért támogatjátok a kettős állampolgárságot?
Nem támogatom,mert nem hazafiasságból akarnak kettős állampolgárok lenni,hanem érdekből. (Itt akarnak tanulni, egészségügy szolgáltatást igénybevenni, a Fideszre szavazni stb.) Azt pedig nagyon nem szeretném,hogy a következő választáson ők döntsék el,hogy a Fidesz hatalmon maradhasson-e vagy sem ? Így is elég megosztott a társadalom,nem kell mégegy megosztó réteg. Ők sem egységesek,mert pl. Erdélyben sem tudnak a magyarok összefogni és CSAK EGY pártba tömörülni a saját érdekükben.
A magyar államnak az autonómiát kellene támogatni,és fellépni a lehetőségekhez képest,hogy ahol élnek,ne érjék őket atrocitások. Ez valóban az ő érdeküket szolgálná.
Rosszul tájékozódtál. Nem tudom, h ki az aki ideír külhonból, de nem egyszer olyat is láttam, h az ő nevkben írtak az ő lejáratásukra. Mellesleg nem tudom, hogy honnan veszed, hogy amit esetleg valójában ide is írnak ők, az reprezentatív lenne...
A határontúli pártok civakodása meg hogy jön ide?
"számító, haszonleső"
Milyen haszonlesés? Szted milyen haszna van az adózónak az adófizetésből?
Azért, hogy azok a magyarok, akik nem önszántukból lettek más nemzet polgára (sokszor másod vagy harmadrendű), azon segítsünk valamelyest
nem önszántukból? akkor én se önszántamból vagyok magyar polgár én igazából dubai-i akartam lenni, csak anyám ide szült... ezt a pofátlanságot h mégse lettem dubai-i.... az a generáció amelyik magyar földként lakott szlovákia területén már kihalt jó részt a többi(kb 98%) pedig oda született, nekik sose volt magyarország a hazájuk, maximum csehszlovákia...
Hát az utolsónál cizelláltabban akartam fogalmazni, de elmondta neked a lényeget.
Attól, hogy kapnak egy papírt, pénzt nem fognak. A gyes, meg egyéb segélyek munkaviszonyhoz kötöttek. A szavazati jog meg lakhelyhez.
Az meg már a személyes véleményem, hogy lehet jobban járnánk, ha az oylanok helyett, mint te, a határontúliak szavaznának. Sajnálatos milyen kapzsi és rosszindulatú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!