Támogatjátok-e a melegek házasságát és azt, hogy gyereket fogadhassanak örökbe?
Kedves kérdező! Teljesen egyértelmű számomra, hogy amit írtál, csak azért írtad, hogy hőzöngjenek a válaszolók.
Az a tény téged nem zavar, hogy a saját (akár vér szerinti, akár örökbefogadott) gyerekével senki nem létesíthet szexuális kapcsolatot törvényesen? Akkor sem, ha elmúlt akárhány éves. És ez az örökbefogadott gyerekre is áll.
Ezenkívül egyértelműen ordít rólad, hogy nem találkoztál még hús-vér homoszexuális emberrel, mert te is abban a tévképzetben élsz, hogy aki meleg, az kapásból pedofil is. Miért lenne az? Heteró családokban talán szokás a gyerekkel szexelni? Akkor miből gondolod, hogy egy homoszexuális embert ez vonzana? Legjobb tudomásom szerint a gyermekmolesztálók nagy többsége amúgy is heteroszexuális.
Mellesleg (csak hogy a kérdésedre is válaszoljak, bár egyértelmű, hogy milyen válaszokra vársz - nos, ez nem olyan lesz), én támogatom a melegek házasságkötését, hiszen ha szeretik egymást, őket miért ne illethetné meg az a jog, hogy házasságot kössenek? Nem látom reális okát még mindig, hogy miért nem szabad nekik. Az örökbefogadást csak és kizárólag azért nem támogatom (ebben az országban), mert egy ilyen pár gyerekének pokol lenne az élete, mert ahogy látom, még mindig azzal vannak a legtöbben elfoglalva, hogy mások mit csinálnak otthon, és ez persze a gyereken csapódna le.
Amúgy van szerencsém ismerni olyan srácot, akit két nő nevelt fel, kvázi két anyja van. Teljesen normális, heteroszexuális fiatalemberről van szó, akinek nagyon jó a kapcsolata a szüleivel, és semmi problémája nincs a lányokkal. Más kérdés, hogy ő nem ebben az országban nevelkedett.
Igen mindkettőt támogatom. Ha valaki tényleg, hosszú ideje él kapcsolatban, és az élete végéig a másikkal szeretne lenni, akkor miért ne mondhatnák ki a boldogító igent?
És ha gyereket szeretnének, miért ne fogadhatnának örökbe?(annyi a sok árva, inkább éljenek gyerekotthonban?) Állítom, hogy sokkal jobb szülei lennének a gyereknek mint egyes hetero szülők, akik vagy csak társadalmi nyomásból, vagy a támogatásért, esetleg a pasi megtartásáért vállalták, vagy csak mert nem volt éppen mád dolguk (és most nem a cigányokra gondolok), na meg az se mindegy, hogy sokkal jobb anyagi körülmények között is nevelkedhetne.
De igen amit a megjegyzésben írtál, az provokáció. Az aberrált pedofil viselkedés elítélendő és büntetendő (nem beszélve, hogy beteg ember az ilyen,), nem említhető egy lapon a homoszexualitással.
A kisbetűs résznek stilisztikailag gúnynak tekinthető, én legalábbis úgy érzem.
Egyébként értem a lényeget, ha valahol határt kell szabni az abnormális viselkedésnek, akkor szerintem ez az a pont.
"A világ fejlődik és haladni kéne a korral."
De így? Fejlődés = buzulás?
Ez orok kerdes marad,hogy mikent befolyasolja e gyerek fejlodeset,ha egy nemuek a neveloszulok.
De nem egy sot rengeteg "CSALAD"ban alkoholista anyaval es apaval nevelkednek gyerekek,egy csaladon belul akar tobb is.
Ezekben csaladokban meg a megrontas is elo fordulhat es elo is fordul,sott tobb mint amirol tudomast szereznek a hatosagok.
Ezek a gyerekek menyikarosodast szenvednek el,mennyire serultek.
A Kerdest es vadakat meg elozve, hetero hazassagban elo ,4 gyereket felnevelo apa vagyok!
"De így? Fejlődés = buzulás?"
:) nagy komment, és válaszom NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!