Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatjátok-e a melegek...

Támogatjátok-e a melegek házasságát és azt, hogy gyereket fogadhassanak örökbe?

Figyelt kérdés
Ha már itt tartunk, akkor szerintem meg kellene szabni, hogy a TV-ben hány százaléknak kellene lennie a homoszexuális műsorok számának és azt is meg kellene engedni, hogy a melegek az örökbefogadott gyermekeikkel létesíthessenek szexuális kapcsolatot 12 éven felül.
2011. jún. 19. 19:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Tőlem házasodjanak, de ne fogadhassanak örökbe gyereket, ezt jövőbeli pedagógusként ellenzem.
2011. nov. 10. 19:02
 22/27 anonim ***** válasza:
27%
Döntsék el hogy bůziskodni akarnak, vagy normális életet élni. Aki utóbbit választja, annak való gyerek.
2011. nov. 10. 21:42
 23/27 anonim válasza:
Én abban támogatom a őket,amiben csak tudom,hiszen ezt nem sokan teszik. Azonban a szöveg második fele tényleg megdöbbentő és visszataszító. Egy gyereknek sem kell úgy felnőnie,hogy a szülei zaklatásától tartana. Mégis mi lenne abból a gyerekből? Honnan lenne önbizalma?
2012. márc. 13. 14:20
 24/27 anonim ***** válasza:

Úgy látom nem aratott nagy sikert a véleményem. :)

Nem baj, az a fontos hogy az életben úgy működjön a dolog.

A melegeknek jobbulást kívánok, úgy gondolom hogy nem lehetetlen javulást elérni ebben a dologban sem.

2012. márc. 13. 19:37
 25/27 anonim ***** válasza:
Támogatom, hogy cigány és zsidó gyermeket bármikor fogadhassanak, és legyenek is velük boldogak. Köszönöm.
2012. márc. 27. 08:32
 26/27 anonim ***** válasza:
Bocsánat ha az utolsó kommentemmel megbántottam valakit, csak viccnek szántam, lehet nem volt jó.
2012. ápr. 8. 09:57
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a különböző személyiségzavarok, fejlődési rendellenességek, stb. közül miért a homoszexualitásnak+ transzneműségnek kell ennyire nagy felhajtást csinálni? (Lehet, hogy ezen páran kiakadnak, de szerintem a homo+ a transszexuálisság ugyanúgy egy betegség, mint pl. a Down- kór, stb. Igaz, hogy azzal nem egyenértékű, de ugyanúgy rendellenesség, mivel a normális állapottól eltér. (ami akárki akármit mondjon, akkor is a heteroszexuálisság) Senkit sem akarok ezzel bántani, csak a tényeket közlöm!!!) Tudom, hogy nem tehetnek róla, hogy ilyenek, és ezen nem tudnak változtatni, de már rég nem tartunk ott, hogy kivégeznék/ lecsuknák őket, vagyis NEM üldözik őket. Ha valaki ilyen, az az ő magánügye, de akkor maradjon is az! (ne reklámozzák magukat ilyen szinten, mint ahogy azt páran teszik) Azt, hogy gyereket fogadjanak örökbe, azt maximálisan ellenzem. Ugyanis (bármilyen nehéz is elfogadni), bizonyított, hogy a normális családban felnövő gyerekeknél (apja+ anyja van+ kiegyensúlyozott családi légkör) a legnagyobb az esély, hogy egészséges felnőtt lesz belőle. És szerintem fontosabb, hogy a gyerekeket megkíméljük az esetleges káros hatásoktól (amit általában emlegetnek, amellett attól, hogy pl. a többi gyerek csúfolja + kiközösítse őket, mert a kisgyerekek még képtelenek felfogni az ilyen dolgokat, és aki különbözik az átlagtól, azt hajlamosak kiközösíteni), minthogy a homokosok is gyereket nevelhessenek.
2016. jan. 27. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!