Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Engednéd, hogy homokosok...

Engednéd, hogy homokosok örökbe fogadhassanak gyereket? Mondjuk két lány.

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 21:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
64%
Nem és tüntetnék ellene. Egy gyerek identitás fejlödését összezavarja az ilyesmi.
2011. szept. 28. 19:08
 32/61 tetro ***** válasza:
79%

De akkor mi alapján torzul a mentalitás? Én például olyan családban nőttem fel, ahol csak nők voltak. Mégsem kezdtem el szoknyát hordani. És persze lehet, mert nekem nem volt hajlamom "torzulni". Viszont a legtöbb olyan ismerősöm aki meleg, teljesen normális, konszolidált hetero családból jön. Ha a homoszexualitás tanult viselkedési forma is, akkor sem a családból tanult.

Társadalomtörténészek szerint semmivel sem több a homoszexualitások aránya a társadalomból, mint bármikor máskor. Csak most több vállalják fel. Az hogy a médiában is van ennek tere, az nem terjeszt homovírust. Ha ezen múlna akkor mi miért nem lettünk melegek? Immunisak vagyunk a médiára? Egyszerűen csak többen coming outolnak. Tudom rossz példa, de a görögöknél is rengeteg homoszexuális volt, pedig ott ez nem volt téma.

Furcsa az, hogy te meg tudod mondani egy magad, hogy mindenki másnak mitől mi jutna eszébe, és mi nem. Kicsit olyan, mintha képtelen lennél a saját attitűdödtől elvonatkoztatni.

Azt gondolom, ha egy ugyanolyan egzisztenciájú és érzelmi hátterű hetero és meleg pár is sorban áll egy gyerekért, akkor a hetero párnak kell adni. Miért? Mert valóban ez a család eredeti modellje. És a gyereknek lehet jobb ott. Ha másért nem, mert a korlátolt iskolatársai nem fogják majd csúfolni. De ha a meleg párhoz kerülne, akkor se hiszem, hogy rosszabb ember válna majd belőle.

Az utolsót félre értelmezted, szerintem szándékosan. Nem minden apa veri a családját. Nem is írtam még hasonlót sem, nem tudom, hogy sikerült ezt beleolvasnod. De tény, hogy gyerekek százezrei élnek minden tekintetből sokkal sz@rabb körülmények között, mint amit egyes meleg párok nyújtani tudnának nekik. És ha ilyen családok simán nevelhetnek gyereket, akkor csak azért valakinek azt mondani, hogy már pedig nem, mert mondjuk nőként jobban szereted a cicit, mint a péniszt, az szerintem elég igazságtalan.

2011. szept. 28. 19:14
 33/61 mus musculus ***** válasza:
66%

'Én például olyan családban nőttem fel, ahol csak nők voltak. Mégsem kezdtem el szoknyát hordani.'

Te tényleg nem érzékelsz némi különbséget a kettő között? Mert szerintem rohadtul nem mindegy, hogy egészséges ellenkező nemet képviselő egyedekkel vagy körülvéve vagy természetellenes dolgokat tolnak a p*fádba mindennap. (A hangsúly az egészségesen és a természetellenesen van.)

'Viszont a legtöbb olyan ismerősöm aki meleg, teljesen normális, konszolidált hetero családból jön.'

Én ezt eddig sem vitattam.

'Ha a homoszexualitás tanult viselkedési forma is, akkor sem a családból tanult.'

Én inkább úgy fogalmaznék, nem az az egyetlen lehetséges forrás. Nálam a 'környezet' kategóriába nemcsak a család tartozik, hanem az ismerősök, osztály/munkatársak és egyéb ilyen jellegű fogalmak is. Sehol nem írtam, hogy kizárólag otthonról lehet hozni ilyesmit (mi több, az ellenkezőjét hangoztattam). Viszont azt nem tudhatjuk biztosan, hogy a gondviselők viselkedése mekkora hatással van egy gyerekre, mivel még nem találkoztunk példával. Mi csak találgatni tudunk. Szerintem ha már az olyan emberek is befolyásolják az illetőt, akikkel nem ápol valami szoros - vagy semmilyen - viszonyt, simán elképzelhető, hogy a "szülőktől" is eltanul egy s mást.

'Társadalomtörténészek szerint semmivel sem több a homoszexualitások aránya a társadalomból, mint bármikor máskor. Csak most több vállalják fel.'

Ezekszerint a fél társadalom látens homoszexuális?...

'Az hogy a médiában is van ennek tere, az nem terjeszt homovírust. Ha ezen múlna akkor mi miért nem lettünk melegek? Immunisak vagyunk a médiára?'

Az értelmesebb emberek immunisak, eltaláltad. Köztudott, hogy belőlük kevés van.

'Azt gondolom, ha egy ugyanolyan egzisztenciájú és érzelmi hátterű hetero és meleg pár is sorban áll egy gyerekért, akkor a hetero párnak kell adni. Miért? Mert valóban ez a család eredeti modellje. És a gyereknek lehet jobb ott. Ha másért nem, mert a korlátolt iskolatársai nem fogják majd csúfolni.'

Na, akkor mégis belátod, hogy egy normális hetero légkör jobb egy szintén normális melegnél.

'De ha a meleg párhoz kerülne, akkor se hiszem, hogy rosszabb ember válna majd belőle.'

Nem mondom, hogy rosszabb, de kétségtelenül "betegebb" (ne értsd félre).

Az utolsó bekezdésedről meg csak annyit, hogy direkt azért biggyesztettem oda a 'kvázi' szócskát, hogy levágd a "tanulságot". Jól tudom, mire akartál kilyukadni, de oly' sokszor kihangsúlyoztad ezt az érvet, hogy akár félre is érthettem volna. Mintha már-már törvényszerű lenne, hogy egy heteroszexuális férfi piál és verekszik. Bocs, ez így elég szőrszálhasogatásszagú, de muszáj volt megjegyeznem.

2011. szept. 28. 20:23
 34/61 mus musculus ***** válasza:
50%
Vagy akkor úgy mondom; úgy beszéltél róla, mintha az lenne az általános.
2011. szept. 28. 20:26
 35/61 A kérdező kommentje:
Végül is ez az örökbe fogadós téma csak férfiaknál jön szóba, hisz a leszbik megoldják. Spermát vesznek vagy befizetnek egy fiúnál stb.
2011. szept. 28. 20:32
 36/61 anonim ***** válasza:
67%

"nem mindegy, hogy egészséges ellenkező nemet képviselő egyedekkel vagy körülvéve vagy természetellenes dolgokat tolnak a p*fádba mindennap."

Mit tolnak a pofájába? Egy homoszexuális pár csak abban tér el egy hetero pártól, hogy azonos neművel szexelnek. NA most a szexet egy intelligens pár úgy oldja meg, hogy a gyerek ne lássa.

Egy baja lehet csak az ilyen párok által örökbefogadott gyereknek, hogy a sötét iskolatársaik csúfolni fogják őket emiatt. De egy egészséges önbizalommal rendelkező gyerek tudja, hogy le kell őket...

2011. szept. 28. 20:46
 37/61 mus musculus ***** válasza:
76%
Utolsó, erre már reagáltam. A gyerek anélkül is keni a dolgot, hogy látná az ágyban a "szüleit". Meg gondolom néha smárolgatnak is majd a gyerek előtt...
2011. szept. 28. 20:51
 38/61 anonim ***** válasza:
88%

"Nem mondom, hogy a környezet a kizárólagos ok, de igencsak nagy szerepet játszik a szexuális orientáció kiforrásában. A mostani generáció élő példa erre; ha nem látnának annyi leszbit/homárt a tévében, szennylapokban és a neten, valószínűleg a büdös életben nem jutna eszükbe a b*zulás. "

Régen is voltak ilyenek, de akkor nem vállalhatták fel, ezért alibiházasságot kötöttek, és szépen megcsalták mellette a párjukat.

A média maximum a divatleszbik számát növeli, azt meg kinövi az ember huszonvalahány éves korban.

2011. szept. 28. 22:29
 39/61 anonim ***** válasza:
72%
Nem engedném. Az örökbefogadó homokosok belegondoltak, hogy mit kapna a csemetéjük a suliban vagy baráti körben? Halálra cseszegetnék. A másik meg az, hogy nincs bizonyítva, hogy most ez pozitív vagy negatív hatással lenne a gyerekre. Ha kísérleti szempontból történne, akkor is NEM, mert ne a gyerek legyen kísérleti nyúl. Az a természetes, ha hetero szülők között nő fel a gyerek.
2011. szept. 29. 08:10
 40/61 anonim ***** válasza:
68%
Semmi szín alatt.
2011. nov. 11. 20:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!