Engednéd, hogy homokosok örökbe fogadhassanak gyereket? Mondjuk két lány.
"Hol arra a bizonyíték, hogy a homoszexuális férfiak és nők körében nincs alkoholista, agresszív ember? Biztos vagyok benne, hogy van. "
Mivel lényegesen kevesebben vannak a homokosok, így példád nem állja meg a helyét az összehasonlítási viszonylatban :)
"A terhes férfi sokkal undorítóbb."
egy férfi nem lehet terhes, még akkor se ha átoperáltatja magát, akkor se ha hormonokat kap...
csak úgy burjánzik itt a tájékozottság biológiából :)
"ehet egy szívességet az, aki lepontozta a reális válaszokat....
"
Az is tehet egy szívességet, aki a lepontozás miatt reklamál :)
"ha nem látnának annyi leszbit/homárt a tévében, szennylapokban és a neten, valószínűleg a büdös életben nem jutna eszükbe a b*zulás. "
értem, tehát az ókorban is tvben látták a b*zikat mi?
A média a korhoz igazodik.
A kor pedig dekadens.
De ez itt meghaladja pár embernek az értelmi képességét...
Ha már érveltek, legalább ne ilyen béna, klisés sz@rokkal b+!
Akik amellett érvelnek, hogy torzulna a gyerek:
ugye abba nem gondoltok bele, hogy a b*zikat is szülte valaki és nagy többségük hetero családban nőtt fel?
Persze majd megint jön a médijjjjja meg a többi klisés érv...
"'Társadalomtörténészek szerint semmivel sem több a homoszexualitások aránya a társadalomból, mint bármikor máskor. Csak most több vállalják fel.'
Ezekszerint a fél társadalom látens homoszexuális?... "
hogy jutottál erre a következtetésre?
érdekes logikád van, merem állítani, hogy egy gennyes b*znak több esze lehet, mint neked, aki még érvelni sem tudsz...
'értem, tehát az ókorban is tvben látták a b*zikat mi?
A média a korhoz igazodik.
A kor pedig dekadens.
De ez itt meghaladja pár embernek az értelmi képességét...
Ha már érveltek, legalább ne ilyen béna, klisés sz@rokkal b+!'
B*szki, én egy szóval nem mondtam, hogy a médiából ered az egész jelenség, csak azt a tényt említettem meg, hogy szerepet játszik az elterjesztésében. Rohadtul nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!