Szerintetek engedélyezni kellene, hogy homoszexuális párok gyereket fogadhassanak örökbe?
nem lesz később ciki a gyereknek a suliban?
de, ha az osztálytársak szülei azok, akik itt hozzászóltak, és pont olyan ítélkező kis tuskók a gyerekek, mint apu meg anyu.
Nem
De a heteto pároknál is nagy gondok vannak..
Mégsem lehet szabályozni..
Autóvezetéshez engedély kell.. De a gyerekneveléshez nem.. Pedig az utóbbi nagyobb felelősség
"Igen, ez a társadalom ilyen!"
És ilyen is marad, ha nem teszünk ellene és nem változtatunk soha!
Szerintem igen.
Egyrészt rengeteg olyan gyerek van,akinek 0 esélye lenne hetero párhoz kerülni,egyszerűen azért,mert nem kellenek senkinek, sajnos ez az igazság bármilyen kegyetlen is leírni. Mindenki újszülöttet,vagy 3 év alatt,fehér,egészséges gyereket akar .
Ezért olyan hosszú a várólista ..
Tudom ,hogy a meleg párokkal szemben,ez is diszkrimináció lenne bizonyos mértékben,de pl 3 év feletti,vagy cigány gyerekek esetében én preferálnám a meleg párokat. Ők általában elfogadóbbak is,szóval biztos,hogy jó helyen lenne náluk egy "hátrányos helyzetű" gyerek.
Ismerek olyan örökbefogadó szülőt,aki már vagy a 4. gyereket utasította el,ilyen olyan okokból ,csak rabolja a gyerekek és más várakozók idejét ..
Egyébként meg az ember fiatal korában sokkal elfogadóbb és toleránsabb,mint felnőttként,ha ő ebben nő fel,hogy két anyja vagy két apja van,és a szülők ezt megfelelően kommunikálják felé,természetes lesz neki. Iskolában is minden csoda 3 napig tart . Bár nem vagyok meleg,és örökbefogadó szülő sem,de azt kicsit szomorúnak tartom,hogy bárki szaporodhat ,nevelhet gyereket,kutyát, alkoholista,felelőtlen ,agresszív emberek is,emberek milliói nőhetnek fel bántalmazó vagy csonka családban,de egy meleg pár gyerekkel az szúrná az emberek szemét. Képmutatás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!